Vettem ma cimicifuga és caulophyllum bogyókat, hogy kell adagolnom? Mindkettőt naponta vagy felváltva?
Én naponta felváltva szedtem, annyi különbséggel, hogy a 7. napon arnica 15 ch-t szedtem. Az a vérzésre lesz jó. Szülés megindulásakor szintén arnica, majd 1/2 óránként felváltva a többi, aztán még 1 jó hétig arnica. El kell szopogatni.
Könnyű szülést!
szopogatni kell, előtte és utána 20-30perccel ne egyél, igyál semmit és kerüld a mentolos dolgokat. pl. rágó, fogkrém, mert az befolyásolja a homeopátiás szerek hatását. érdemes homeos fogkrémet használni (homeodent).fontos, hogy ne elektromos készülékek közelében tartsd őket!
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!!!!
18.59es vagyok.
36.héttől én naponta 2x5 golyót szopogatok minden nap a caulophillumból és a cimicifugából. most a 40.hétben már 3x5golyót naponta mindkettőből. árnicát csak a vajúdáskor kezdem majd szedni, és szülés után folytatom 1hétig(vagy amíg szükséges). iszom a málnalevél teát is 36.héttől 2-3csészével naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!