Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi Hgb ill. Htc értékkel...

Mennyi Hgb ill. Htc értékkel illik szülni menni hogy ne legyen baj?

Figyelt kérdés
2008. jan. 19. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Baj semmiképpen nem lehet, a baba és a te tested is tudja az egyensúlyt. A Hgb 120-tól norm., de a szülésig nyugi annak is örülhetsz, ha eléri a 100-at. Ez teljesen normális. Szedd a Gravidát, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt. Nekem szülés után 87 volt Hgb-om, és tök jól voltam. Megkérdezték hogy vért kérek, vagy vasat. Természetesen vasat kértem. Meg ne engedd hogy vért adjanak, ha a baba már szopik, úgy is helyreállítja a dolgokat! A székrekedésre viszont fel kell készülni a vas mellet, de ezt kompenzálhatod sok rostossal.
2008. jan. 20. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!