Sógornőm 25 hetes terhes, tegnap bevérzett. Most mi lesz?
Nálam is volt gond, és azt mondta a dokim, hogy a 24. hét után ha megszületik a baba, és legalább 600 g, már életben tudják tartani. A tüdőérlelőt elővigyázatosságból ilyenkor minden baba megkapja, ez még nem jelenti azt, hogy meg is kell születnie. Valószínű szigorú fekvést és pihenést írnak elő neki, és amíg tudják bent tartják a babát az biztos.
Szurkolok, hogy minden oké legyen! Majd jelentkezz, hogy mik a fejlemények!
Szia!én a 30 héten véreztem be,ettől pedig úgy bepánikoltam,hogy rögtön elkezdtem görcsölni,keményedni.Mire beértünk a kórházba 1 újnyira kinyiltam(elötte lévő nap még zárva voltam)
Rögtön kaptam én is a tüdőérlelőt és 24 órás visszatartó infúziót. Pár hetet benfogtak,majd hazaengetek szigorú fekvésre kötelezve.
Kisfiamat végül 40+2 napra szültem meg,inditani kellett,olyan jól sikerült a visszatartás.
Kivánom a lehető legjobban végződjön sógornődnél is,nem lessz semmi gond,nyugi,vigyáznak rájuk.
Irj,ha tudsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!