Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A húgom 33 hetes kismami...

A húgom 33 hetes kismami tegnap este bevérzett de elég erősen, azonnal kórházba szállitották, de nem tudják h mi lehet a baj a méhzáj zárt a placenta mélyen tapadt 20 hetesen de már szépen felhuzodott. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 00:02
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezt az orvosatol illene megkerdezni es nem itt mert nem tudom hany doki olvassa a GYIK-et es hany merne latatlanban, leletek nelkul valaszolni.
2011. márc. 17. 03:52
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Kedves első, nem értem, miért kell ilyet válaszolni?

Nyilván nem szakvéleményt kért a kérdező, hanem tapasztalatot, azt meg dokitól hiába kér.

Ha nem tudsz segíteni, minek válaszolsz?

Kérdező, a barátnőmnek is ez volt, megállították a vérzést, és a baba még bent maradt a 39. hétig.

Igaz neki a méhlepény volt a gond, de megoldották a dokik.

2011. márc. 17. 06:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ,igen tapasztalatra voltam kiváncsi és nem szakvéleményre.Remélem ne lesz semmi gond.
2011. márc. 17. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Pff mondtak nekem hogy ebben a topicban mindenkit leszurnak ha valaszol.

Sajnos egy verzes nem egyfele lehet ezt biztosan ti is tudjatok, huleseget nem akartam valaszolni es azt se akarom hogy valaki megteveszto informaciot szolgaltasson, meg kitor a panik...

Nem ertem miert baj ha megprobalom ravenni a kerdezot hogy ilyen esetekben orvosboz forduljon ne a neten kerdezoskodjon... O az aki pontos informaciot adhat!

Am remelm tenyleg minden rendben a babaval!

Sok egeszseget es boldogsagot kivanok!

2011. márc. 17. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenkit szúrnak le, csak azt aki úgy, és olyat válaszol.

A húgáról kérdezett, aki kórházba került, és mg nem tudnak semmit, ezért itt érdeklődött, te meg azonnal leszúrtad, hogy a dokitól kéne kérdeznie, meg nem érted miért nem megy orvoshoz....

Erről ennyit.

Kérdező, jobbulást a húgodnak.

2011. márc. 17. 11:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !Igen kórházba került azonnal nem is engedtük volna h itthon maradjon és mindenki nagyon megijedt és csakugyan csak érdeklődtem h vajon mi lehet ,tapasztalatokat vártam nem diagnózist,mert még a dokik sem tudják h mitől lehet ,most vizsgálatok folynak.
2011. márc. 17. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Ok, orulok hogy jol kezeltetek a helyzetet.

Csak tudod neha majd szivrohamot kapok amikor olyan kerdeseket olvasok a neten amihez orvos kell... A mostani ami kicsapta a biztositekot itt gyiken hogy pici baba 1 napja mindent kihanyt vigyem orvoshoz? Aaa Istenkem :'(

Meg ha vkinek negativ elmenyei vannak es azt irja le nehogy megijedjezek!

Azert majd irj, higy mi van! Drukkolunk!

2011. márc. 17. 15:56
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon ari vagy köszike ,mindenképp megirom:)...hát igen azért az gáz h egy napos babát nem visz azonnal ilyen helyzetben orvoshoz,hiszen rövid idő alatt kiszáradhat ....
2011. márc. 17. 20:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Az én hugim is épp a 33 hetesen vérzett be elég erősen ,sajnos nem tudtak rá választ adni hogy mitől lehetett állitólag jöhet a hüvelyből a méhből de lepényi rendellenesség is lehet a kiváltó ok , sokszor nincs magyarázat rá nekünk válltig állitották h együtt volt a párjával biztos és attól lehetett hiába mondta h hetek óta már nem éltek nemi életet .Aztán megszületett a kicsi keresztlányom a 41 héten egy hatalmas tierfell naevussal a pocakján!Hál Istennek a belső szervein nem volt ,megmütötték már kétszer leszedték az anyajegyet a pocakjáról ,Immáron ennek 6 éve !Szóval mindenképpen komolyan kell venni egy vérzést terhesség alatt!
2017. márc. 31. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!