A húgom 33 hetes kismami tegnap este bevérzett de elég erősen, azonnal kórházba szállitották, de nem tudják h mi lehet a baj a méhzáj zárt a placenta mélyen tapadt 20 hetesen de már szépen felhuzodott. Mi lehet a baj?
Kedves első, nem értem, miért kell ilyet válaszolni?
Nyilván nem szakvéleményt kért a kérdező, hanem tapasztalatot, azt meg dokitól hiába kér.
Ha nem tudsz segíteni, minek válaszolsz?
Kérdező, a barátnőmnek is ez volt, megállították a vérzést, és a baba még bent maradt a 39. hétig.
Igaz neki a méhlepény volt a gond, de megoldották a dokik.
Pff mondtak nekem hogy ebben a topicban mindenkit leszurnak ha valaszol.
Sajnos egy verzes nem egyfele lehet ezt biztosan ti is tudjatok, huleseget nem akartam valaszolni es azt se akarom hogy valaki megteveszto informaciot szolgaltasson, meg kitor a panik...
Nem ertem miert baj ha megprobalom ravenni a kerdezot hogy ilyen esetekben orvosboz forduljon ne a neten kerdezoskodjon... O az aki pontos informaciot adhat!
Am remelm tenyleg minden rendben a babaval!
Sok egeszseget es boldogsagot kivanok!
Nem mindenkit szúrnak le, csak azt aki úgy, és olyat válaszol.
A húgáról kérdezett, aki kórházba került, és mg nem tudnak semmit, ezért itt érdeklődött, te meg azonnal leszúrtad, hogy a dokitól kéne kérdeznie, meg nem érted miért nem megy orvoshoz....
Erről ennyit.
Kérdező, jobbulást a húgodnak.
Ok, orulok hogy jol kezeltetek a helyzetet.
Csak tudod neha majd szivrohamot kapok amikor olyan kerdeseket olvasok a neten amihez orvos kell... A mostani ami kicsapta a biztositekot itt gyiken hogy pici baba 1 napja mindent kihanyt vigyem orvoshoz? Aaa Istenkem :'(
Meg ha vkinek negativ elmenyei vannak es azt irja le nehogy megijedjezek!
Azert majd irj, higy mi van! Drukkolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!