Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szuratnád magad? 1:2700-hoz...

Szuratnád magad? 1:2700-hoz lett a Down eredményem, azt mondták tökéletes érték. Kicsit mégis aggódom.

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 06:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9.49-es vagyok:igen,lehet,de lehet pont nekem,vagy másnak az ismerettségi körömben.

Viszont én azt gondolom emiatt ne rontsuk el ezt a szép idősuakot,ami amúgyis tele van stresszel,de meg kell próbálni felesleges dolgokon nem agyalni.Nálad,én úgy látom,és szerintem minden orvos is megerősítene ebben,hogy felesleges lenne az amnio.

Milyen eredmény nyugtatna meg egyébként?

2010. dec. 21. 10:09
 12/18 A kérdező kommentje:

Nekem ez a baba az 5. Az első háromnál szinte egyáltalán nem aggódtam, a 4.-nél már jobban. Most meg... hát nem véletlenül írtam ki a kérdést. Képzelj el egy beteg babát egy olyan családban, ahol ugyan remekül mennek a dolgok, de lássuk be, minden percem be van osztva.

Hogy milyen eredménnyel lennék elégedett? Fene tudja. Nyugodtan mentem neki az uh-nak és a tesztnek, de az orvosom bogarat ültetett a fülembe, ráadásul ahol a tesztet csinálták is elismerték, hogy nincs 100%, és igaz, hogy csak egy esetben, de volt nekik fals negatívjuk.

Hát ettől ennyire nehéz.

2010. dec. 21. 10:16
 13/18 anonim ***** válasza:
ezt neked kell eldöntened. ha teljes mértékben elutasítod azt a lehetőséget, hogy beteg babád szülessen, akkor menj el a magzatvíz mintavételre. én megtartottam volna akkor is ha beteg, ezért egy rossz eredmény esetén se csináltattam volna meg, de ez most egy másik szituáció.
2010. dec. 21. 10:27
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Aranyos vagy, hogy megértesz. Az ismeretségemben született egy Down-os kislány, és látom, hogy bár az anyukája mennyire imádja, de a testvére számára rengeteg lemondást jelent. Nem tehetném meg ezt a gyerekeimmel, bármennyire is fájna.

Az a baj, hogy még nem sikerült döntenem, és elég szörnyű ez az őrlődés.

2010. dec. 21. 10:33
 15/18 anonim ***** válasza:
annyit tanácsolok, hogy a végső döntés előtt még egyszer konzultálj az orvosoddal, vagy azzal az orvossal, akinek leginkább adsz a véleményére.
2010. dec. 21. 10:53
 16/18 anonim ***** válasza:
9.49-es vagyok:nekünk az első lez,de természetesen én is azt szeretném,hogy egészséges babám szülessen.Akkor menj el amniora.Én feleslegesnek tartom a te esetedben,de ha szükségét érzed akkor menj!
2010. dec. 21. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 25évesen 1:570 volt az arány,de az integrált teszt már negatív volt.A fiam egészséges lett teljesen.

A helyedben elmennék egy profi ultrahangoshoz(pl.:Dr.Timmermann Gábor) és ő alaposan megvizsgálna.

Amniot javasol ha vmi olyant lát.

2010. dec. 21. 12:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Én szurattam magam 37 évesen jó kombinált tesz, afp, genetikai Uh eredmények után is.

Ez az én döntésem volt, nem bántam meg, semmiylen UH, vérvétel nem lát bele a babába.

Az amnio egyáltalán nem volt vészes.

2010. dec. 21. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!