Afp eredményem 9.92UI/mL, 0.49mom. Romániában nem tudom mekkora a normál érték. Aggódjak?
Dokitól nem kérdezted?
Amúgy a román és a Magyar asszonyok terhessége eltérő?
A dokitól nem kérdeztem, mert most vettem ki az eredményem a laborból.
Amugy hagyni kellene ilyen esetekben a szurkálódást, az értékállomány nem biztos hogy megegyezik.
Most miért szurkálódtam??????
Megkérdeztem, hogy van-e különbség. Mert szerintem nincs.
Én nem a terhességről irtam, hanem az értékről. És a stilus szurkáló volt.
Több helyen olvastam hogy elég változóak a határértékek.
Szerintem is szurkálódott :P (főleg, hogy a "magyar" jelzőt kiemelte nagy betűvel, a románt meg nem... )
Itt Mo-n is teljesen eltérő egyébként, hogy milyen intervallumot tartanak megfelelőnek. Van ahol 0,5 az alsó határ, van ahol 0,7 és 0,8-t is írtak már valamelyik megyéből ezen az oldalon. Nem igazán értem, hogy miért nem egységes... Az én leletemen 0,7 volt az alsó határ, barátnőmén, aki vidéki 0,5.
Picit alacsony az eredményed, de nem jelent semmit, lehet korán vették le a vért, meg egyébként sem egy megbízható vizsgálat, és inkább csak magasabb értéknél szoktak tovább vizsgálódni. Szóval ezen szerintem ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!