Szuratnád magad? 1:2700-hoz lett a Down eredményem, azt mondták tökéletes érték. Kicsit mégis aggódom.
Az orrcsont és a tarkóredő rendben. A gond az, hogy 39 éves vagyok, és az orvosok nem értenek egyet. Pedig a Géndiagnosztikánál azt mondták, hogy az én koromban ez az eredmény a lehető legjobb.
Nem tudom,mi a rosszabb, a vetéléstől való félelem, vagy az, hogy ha minimális is az esélye, de beteg a baba.
Az AFP-t nem akarom megvárni, nagyon későn van, míg a korionboholy mintavételt már jövő héten (13 hét) meg lehetne csinálni.
Előre is elnézést,és ne haragudj,de mi a francnak idegesíted magad a semmin?Nincs jobb dolgod?Negatív lett?Ha igen,akkor kész,meg lehet nyugodni!
Nekem 24 évesen lett 1:2300,ez is tökéletes eredmény,a tiéd ennyi idősen már kiugróan jó.Minek kockáztatnád a kis csöpped,azért mert nem 1:50.000-hez lett?Az viszont nagyon ritka jó eredmény.Kérlek ne izgasd magad feleslegesen,próbáld meg élvezni a babavárást.
Sokan nem fogják fel egyébként,hogy ez egy kockázatbecslés.Lehet 1:10-hez az eredmény,ha pont a te babaád egészséges,meg lehet 1:10.000-hez is ha a tiéd pont nem.
Szia!
Én 33 éves vagyok. Az eredményem 1:1400
Eszembe sem jutott szuratni magam!! Ha az UH tökéletes és ez az eredményed is, akkor nincs miért izgulni!!
Nem vagyunk 20 évesek 1:20000-es eredményekkel.
Kedves 9:49!
Látod, pont Te magad válaszoltad meg a saját kérdésedet, hogy miért izgulok. Mert lehet, hogy pont nekem fals negatív a leletem, és az én babám beteg, mivel ez "csak" statisztika. Annyira nehéz a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!