8 hetes terhes vagyok, viszont nem volt tervezett baba, gyógyszer mellett estem teherbe véletlenül, megtartsam?
Szia!
Mintha magamat olvastam volna:D
Én is gyógyszer mellett, bulizások, cigi, és antibiotikum (azt hittem én hülye hogy 3 hét elég lesz a fogamzásgátlónak hogy újra védjen a kúra után, mint kiderült nem) és aztán már ott ültem döbbenten a poz teszt felett:D
Most 27 hetes terhes vagyok, a kisfiam tökéletesen fejlődik és semmi baja:D
Gratulálok!
köszönöm mindenkinek a válaszokat,a biztatást és a megnyugtatást, és mindenkinek garatulálok a picihez...
egyre jobban szeretném már én is!
Gratulálok a babához!
Igen, tutira az antibiotikum kavart be. De immáron ez lényegtelen. :)
Ha 8 hetes koráig fejlődött, azt írtad, most annyi vagy, akkor nem hinném, hogy kárt okoztál a babában, ugyanis, a beágyazódás kezdetén a legsérülékenyebbek, pont, amikor te épp nem egészen egészséges életmódot folytattál..., szóval, ha ártottál volna neki azzal, hidd el, néhány nap késéssel megjött volna a mensid, mert a baba meghalt volna!
Szia!
A terhesség első 12 hetében az úgynevezett"minden vagy semmi" elv érvényes:magyarul bármilyen behatás éri a babát vagy meghal, vagy ha nem, akkor viszont teljesen egészséges marad.Tehát ha még megvan, akkor nincs semmi baja, legalábbis a cigi és alkohol miatt tuti nincs.Az örökölhető genetikai betegségekre pedig pont annyi esélye van mint bárkim másnak(még ha szedett is vitaminokat)!De ezekre később még csomószor szűrnek majd és ha nagy baj van, akkor is mód van még megszakítani a dolgot.De én biztos megtartanám, ha csak az előzmények miatt aggódsz!Egyébként elég biztos vagyok abban amit írtam, mert gyógyszerészként nem keveset tanultam erről!De szerintem kérdezd meg a dokidat is nyugodtan ha aggódsz!A lehető legjobbakat kívánom!
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!