Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Clostit olyanok is szedtek,...

A Clostit olyanok is szedtek, akiknek van peteeresuk, de a baba nem jott mar tobb mint egy eve? Segitett a gyogyszer?

Figyelt kérdés
Mar 14 honapja probalkozunk...a hormomvizsgalatom es a parom sperma kepe is jo...van peteeresem minden honapban, de megsem esek teherbe. Van kozottetek olyan, aki igy is szedte/szedi a Clostit...es netan siker tortenetet tud megosztani velem?
2010. jan. 21. 17:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Most latom, hogy a terhesseg temakorbe irtam veletlenul...:-) De azert itt is kaphatok hasznos valaszt gondolom...;-)
2010. jan. 21. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Clostit felesleges szedned ha van peteérés. Ugyanis az arra való, hogy akinek nincs annak is legyen. Ettől nem esel hamarabb teherbe, csak túl lennél stimulálva és ez nem egészséges. Mi majd 2évig probálkoztunk, mert nem volt peteérésem. Mikor a doki clostit írt fel, még abban a hónapban terhes lettem.Ikrek lettek.Előtte 2-3hónappal elkezdtem egy lúgusító kírát, ugyanis ez is segít a terherbe esésnél. Nálunk bevált. Ittam én is és a párom is. A clostiról pedig inkább a dokidat kérdezd meg,mert biztonságosabb. Azért sok sikert kívánok neked.

9,5hós csajok anyukája

2010. jan. 21. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt peteérésem és mégis clostit szedtem. Nem volt semmi indoka, hogy szednem kelljen,de az orvosom mégis felírta. Első hónapban terhes lettem, de akkor sajnos elment a baba. Egy hónap kihagyás, következő hónapban megint szedtem a clostit és most 33 hetes kismama vagyok! :o)
2010. jan. 21. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!