Milyen gyógyszert vegyek be? Még nem 100% hogy van baba a pocakomban, de mindenképp vigyázni akarok! Milyen gyógyszer vegyek be ha fáj a fejem?
Figyelt kérdés
Eddig fél szem ALGOFLEXet vettem be! sajna a dobozán nem találtam olyat hogy kismamák nem szedhetik, akkor az jó?
és egész szemet is vehetek be?
Vagy mit ajánlotok?
(fejem szokott fájni, azért szedem, de nem sokat, heti max egyszer kell...)
2009. márc. 26. 12:58
1/3 anonim válasza:
Szia! algopyrint vehetsz be akár egy egészet is. azt sajnos nem tudom napi hányat lehet,de én is szoktam bevenni,ha fáj a fejem. védőnőm mondta,h lehet.
remélem, hogy van pocaklakód:) sok sikert hozzá:)
19 hetes kismama
2/3 A kérdező kommentje:
Köszike! Aranyos vagy! :)
2009. márc. 26. 13:07
3/3 anonim válasza:
Én terhesség alatt homeos fájdalom csillapítót szedtem, mikor fájt a fejem. Belladonna Atropa a neve, és maximálisan hatott, annyit vettem be belőle amennyit akartam. De algopyrint tui lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!