A cicim annyira fáj, hogy alig tudok aludni. Hányinger, hidegrázás gyomorsav, de legalább még nem hánytam, bár néha már jobban éreztem volna magam.És álmosság. Én elméletileg aug 12-re leszek kiírva.
2010. dec. 20. 06:26
7/16 anonim válasza:
Sziasztok,21:00 vagyok.Én augusztus 28.-ra:-)Na csak győzzük majd a nyarat kibírni:-)Ti mikor mentek dokihoz?
2010. dec. 20. 08:08
8/16 anonim válasza:
betölött 6. hét előtt semmiképp, mert nincs értelme, első babámmal is már a 4. héten tipródtama dokinál,nemlátott semmit,aztán csak paráztam :( szóval én 01.12.
N (a 09.02.es dátumos)
2010. dec. 20. 08:29
9/16 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem még nincs kiírt időpontom,de szerintem augusztus eleje körül leszek!:) Múlt héten már láttak 4 mm-es szikhólyagot. Legközelebb január 3. megyek dokihoz. Védőnő pedig jövő szerda.:) Nekem a hányinger már szinte egész napos,a melleim viszont csak akkor fájnak ha leveszem a melltartót. Álmosság,alhasi szurka is van.:)
Gratula nektek!!!:)
2010. dec. 20. 10:33
10/16 anonim válasza:
Szia!
Én csak lassan 4 hete meg vagyok fázva, fájnak a melleim és sztem ennyi.Ja, napközben nem vagyok éhes, de este felzabálnék egy tehenet is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!