Megnéznétek a tesztem? 3napja késik. Ma voltam sztk-ban a dokinál akit ki nem állhatok. Azt mondta nem vagyok terhes Ő szerinte.
Figyelt kérdés
Én tudom, hogy terhes vagyok, napról napra sötétebbek a tesztjeim. Szerintetek? A saját magándokim, nem tud karácsony előtt fogadni. [link] 2010. dec. 16. 15:09
21/27 anonim válasza:
Szia egyértelműen pozi teszt nekem ilyen erős sem volt alig látszott..most ott szunyokál a másik szobában 10 hónapos kislányka....GRATULÁLOK.
22/27 anonim válasza:
gratulálooook!!!de jo neked , remélem jovo héten ilyenkor nekem is ilyen lesz!
23/27 anonim válasza:
gratulálok pozitív teszetdhez jó egészséget a babádhoz. 23km és két szép gyermek édes anya
24/27 anonim válasza:
Ez olyan pozitív, hogy csak na!
Szép karácsonyt!
Gondolom, szebb már nem is lehetne!
25/27 anonim válasza:
Gratulálok, ez tényleg pozítiv s ne hagyd magad, keress fel másik orvost is. Én úgy jártam, hogy ennél sokkal erősebb pozítivat teszteltem a kimaradt menses után két nappal. Elmentem sztk-ba, ahol kiderült, hogy 2 héttel hamarabb nem tudnak fogadni. Sikerült lebeszélnem, hogy az csak egy hét legyen, mivel biztosra tudom, hogy terhes vagyok, de még orvos nem látott. A kapott dátum előtti este elkezdtem vérezni. Mivel egy hetet késett, bioztonság kedvéért elszakadt a párom a tescoba, mert már gyógyszertár nem volt nyitva s ott vett még egy tesztet, ami szintén erős pozi volt. Irány a kórház. Ott megvizsgált egy doktornő, aki mutatta az ujján a vért, s annyit mondott, hogy ez biztos, hogy megjött. S szerinte ha egy hetet késett a mensesem, nem vagyok terhes. Hiába mondtam, hogy két teszt is erős pozi lett, s terhes tüneteim is voltak, bár akkor abban nem voltam biztos, mert másoktól kérdeztem, hogy miért van az, hogy már hetej óta megjön érzésem van, feszül a mellem,ami nem szokott, stb. s még mindig nem jön meg. Ők is azt mondták, hogy az nem baba miatt van, mert mellfeszülés, csak akkor van, ha megjön. Pedig kizárólag babásoktól kérdeztem meg. Visszatérve az orvosra, mondtam neki azt is pontosan szokott megjönni, csak legutóbbi hónapra jött meg 28 napra s két napig tartott, máskor pedig pontisan 25 napra. Addig erősködtünk a párommal, hogy nagyon szeretnénk megtartani, s tutira biztosak vagyunk abban, hogy babát várok, hogy mondta, ha annyira szeretnénk, akkor befektet éjszakára s reggel vérvétel, s ha hcg van a szervezetben akkor uh is. Már a papírra, amit ide adott, hogy vigyem fel az osztályra, azt írta, hogy terhes s szeretné megtartani a terhességét. Másnap vérvétel, ami kimutatta a babát, majd aztán egy másik orvos meg azzal kezdett el ijesztgetni, h heteket bent kell maradnom, mivel még 5 hetes ha lehetek s tuti nem fognak látni semmit az uh-n, s mivel véreztem, ami reggelre igaz elmúlt, csak hajnalban volt kis barna vérzés még, hogy valószínű méhen kívüli, s míg nem látják pontosan, nem engednek haza. Délután uh, ahol szerencsére látszott a kisfiam. Így hamar haza is engedtek. S azóta az sztk-ba járok, nálam fordított a helyzet, az ottani dokimmal 100%-ig meg vagyok elégedve, s ha megengedhetném magamnak, szülni se abba a kórházba szülnék, hanem egy másikban, ahová Ő tartozik, s nála. De sajna elég drága, így marad az ügyeletes orvos. 34+3 hetes km.
26/27 anonim válasza:
EN mensi utan 5 nappal mentem dokihoz de nekem meg ennel halvanyabban latszot es mar latszot egy kis fekete potty es a doki azt mondta hogy az meg nem biztos terheseg,es o is csinalt egy masik tesztet,ami ugyancsak nagyon alig lathato csik let!O neg itelte el,pedig annyit eroskodtunk a paromal,hat hogy ott van hogy nem lassa ,aztan hogy meggyozon el kuldott vervetelre,de o "veszitett",mert a verkeppbol ki jott hogy 3 hetes terhes vagyok:D!!!Egyik este el is nevettuk a parommal,hogy mikor voltunk kontrolba megkellett volna kerdezuk,hogy ez terhesseg vagy igen sokat ettem,azert not ekkorara a pocakom:)!21hetes kismami!Boldog baba varast!(remelem hogy baba es nem egyebb problema)!udv.
27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ,hogy megosztottátok velem,hogy veletek mi történt Kedves Anyukák és Kismamik.Remélem én is beállhatok majd a "sorba"
2010. dec. 19. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!