Megnéznétek a tesztem? 3napja késik. Ma voltam sztk-ban a dokinál akit ki nem állhatok. Azt mondta nem vagyok terhes Ő szerinte.
Én is jártam így (hasonlóan) 2008 elején. Egy idióta dokihoz jártam. Teszteltem 3-4 tesztem is erős pozitív lett. 1 héttel később vérezni kezdtem de csak picit. Elmented dokihoz aki közölte hogy nem vagyok terhes, és csak késői menzesz, a teszt pedig téved!!! Hát nem törődtem bele, másnap délután bementem az ambulanciára, ott megvizsgáltak, csináltak terhességi tesztet. Mondták hogy hát igen, terhes voltam...mert akkorra már nagyon véreztem. Akkor az a baba nem maradt meg, hála a dokinak aki hazaküldött.
Akkor dokit váltottam. Többet sztk-s pancserhez SOHA!!
Ez a teszt pozitív, KISMAMA/TERHES/ÁLLAPOTOS/VÁRANDÓS VAGY! Várd ki a dokidat, csak akkor menj máshoz ha gond van, de akkor is inkább az ambulanciára!
GRATULÁLOK KISMAMI!
Boldog Karácsonyt!
14 hónapos kislány és 30 hetes pocaklakó anyukája
Kedves Utolsó!Sajnálom ami veled történt:(
De Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok én is Neked a picikéiddel:))
Nekem egy nagyon "öreg" magándokim van. Most már 67 éves, sajna már nyugdíjas, de az első kettőt még nála szültem. Az én menszeszem órmű pontossággal szokott megjönni. Az elsővel egy napot késett amikor csináltam tesztet. Persze + lett. El szakrendelésre, uh-ra, közölték, hogy nem terhes. A férjem mondta, hogy ne hagyjam annyiban. Elmentem a dokimhoz este, aki UH nélkül manuális vizsgálattal közölte, ez bizony baba, attól hogy nem látszik :-D
Mondta, hogy régen is meg tudták állapítani, hogy van-e baba vagy nincs UH nélkül is.
A másodikkal még hamarabb derült ki. Éves rákszűrésre mentem a dokimhoz. Kérdezte, hogy mikor kellene megjönnie. Mondtam hogy 1-2 nap múlva. Ekkor közölte, hogy szerinte már nem fog megjönni :-D
Mindkét babámat ő vette észre. Sőt a másodikat az UHán csak 8 hetesen mondták biztosra, pedig ő már a késés előtt biztos volt benne.
Most két gyönyörű lányom van. Az UHos szerint meg egyszer sem voltam terhes. Erről el is tettem a leletet. Majd ha nagyok lesznek megmutatom nekik hogy a modern orvosi eszközök is csak akkor érnek valamit, ha tudás is van mögötte ülőnél.
13:51es vagyok
Én sem vagyok kis darab, de a terhességeimet ez nem befolyásolta. Volt olyan ismerősöm, aki 25 kgval könnyebben kezdte mint én, mégis én mentem kisebb súllyal szülni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!