Megnéznétek a tesztem? 3napja késik. Ma voltam sztk-ban a dokinál akit ki nem állhatok. Azt mondta nem vagyok terhes Ő szerinte.
Figyelt kérdés
Én tudom, hogy terhes vagyok, napról napra sötétebbek a tesztjeim. Szerintetek? A saját magándokim, nem tud karácsony előtt fogadni. [link] 2010. dec. 16. 15:09
1/27 anonim válasza:
ez egyértelműen pozitív teszt.
miből gondolja, hogy nem vagy terhes? valami betegségre gondol?
3/27 anonim válasza:
a tesztet is látta?
nagyon korai terhesség lehet, ezért még nem látta a babát. ha két ünnep közt tudsz menni, akkor már biztos látni fogják.
4/27 anonim válasza:
egyértelmüen pozitív....Korán voltál dokinál.Várj 2 hetet.
Gratula.
5/27 anonim válasza:
Gratulálok, szerintem is pozitív. Csak azt nem értem, hogy a doki miért nem küldött el vérvételre, az egyértelmű lenne. Vizsgálattal a korai terhességet még nem érzi.
6/27 anonim válasza:
Mi itt vizsgálat nélkül megmondjuk neked, hogy terhes vagy! :))
Gratulálok!!
7/27 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok.Clostyt kaptam ebben a hónapban és ennek ellenére sem jött meg:)Már egy pár napja késik.Ez egy szemét doki,mindig azt mondja hogy fogyjak le..utóljára egy éve voltam nála.Azóta van magán orvosom.Én azt nem tudom,hogy ugye,ha sikerült a beágyazódás,akkor lehet hogy azért nem is termel újra tüszőt a szervezet,mert megfogant a baba?Már kisírtam a szemeimet...el vagyok keseredve.20másodperc volt még az ultrahangon vizsgált.Mondta,terheség nincs,ciszta nincs folyadék nincs ,tüsző nincs.6mm nyálkahártya..na akkor felhorkantam,hogy nem igaz,itt az sztk-ban mindig 6mm a nyálkahártyám bármikor is vizsgálnak.Hozzáteszem,követte az orvosom a tüszőrepedésemet uh-on és a 11.napon már 8mm volt a nyálkahártya,17mm-es tüszővel.Csak ennek a "szemétnek" nem mondtam,hogy clostyt kaptam a magándokimtól,hiszen így sem vagyunk jóban,akkor meg mondta volna,hogy menjek az orvosomhoz,minek megyek hozzá.Van az sztk-ban másik doki is,ő sajnos ma nem rendelt,arra gondoltam talán ha egy hét múlva,őhozzávisszamegyek,talán mondana valami bíztatót??Ja,és azt mondta ez az orvos,hogy ha mégsem jönne meg 2héten belükl,azért menjek vissza hozzá.
2010. dec. 16. 15:20
8/27 anonim válasza:
ennel terhesebb mar nem is lehetnel...elmehet a fenebe ez az orvos...ment volna inkabb harangontonek es nem orvosnak ha ennyire bunko...nem szabad elkseredni es jobb ha kezded megszokni hogy terhes vagy...nem kell ilyen koran menni orvoshoz...eleg ha csak a masodik kimaradt verzesnel mesz mert akkor mar konkretat lat...nagyon elteroek az uh gepek is...gondold el ha neha 1 egesz kgot teved mikor a gyerek sulyat saccolja...vard szepen meg amig betoltod a 7.-8. hetet es akkor nyomas egy masik orvos...en pont ma vagyok 5 hetes es ez a masodik baba...az elsovel vegigcsinaltam azt amit te is es kisirt szemekkel temettem gondolatban a babamat...most meg itt rohangal korulottem...en megfogadtam hogy a 8. hetig nem megyek meg feher koppenyes kozelebe sem ha nem gorcsolok es nem verzek...csinald te is ezt es meglatod sokkal jobb lesz...
9/27 A kérdező kommentje:
Nagyon jólesik amit írsz,kedves utolsó!Gratulálok a babucidhoz és az úgy kis angyalkádhoz is:)
Nagyon aranyosak vagytok lányok:)Köszönöm:)
2010. dec. 16. 16:04
10/27 anonim válasza:
csatlakoznék az előttem szólóhoz! Pozitívat teszteltem és mentem a dokihoz. ott pedig semmit sem láttak...jól bepánikoltam:-( de aztán két hét múlva visszamentem és ott volt egyértelműen. Amit akkor nekem mondtak: viselkedjen úgy, mint egy terhes, de még ne élje bele magát, főleg amíg szívhang nincs. Szóval az én helyzetem is ilyen volt. Terhes voltam, de még nem láttak semmit. Ne aggódj ott lesz az a baba!!! A teszted egyértelmű pozi:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!