Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is nehezen viseli a...

Más is nehezen viseli a terhességét? Egy nap van, hogy 10x is hányok, még csak 7 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Más is nehezen viseli a terhességét?

Én egy nap van, hogy már 10x is hányok, előfordul este is, pedig még csak 7 hetes vagyok. Párom teljesen ki van akadva tőlem.

Valakinek panaszkodnom kell. Anyámnak nem tetszik, hogy terhes vagyok.

Augusztus 23.-án kivették az epehólyagomat és a májamból egy db-ot, gyomorsérvem is van. Lehet, hogy ezek miatt viselem nehezen? Mert olyan csúnya zöldeket csinálok.

2010. dec. 15. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A 2. trimeszter a 12. het vegevel, tehat a 13. hettol kezdodik. Szerencsere azert a rosszulletek is fokozatosan enyhulni fognak, kb a 8-10. hettol, de persze ez egyenenket valtozik.

Amugy a citromos viz nem rossz otlet, mert a gyumolcsok kozul ami enyhen lugos az a citrom, lime, grepfruit, kokuszdio es a meggy. A tobbi enyhen vagy erosen savas.

Sajnos ezt az idoszakot tul kell veszelnunk, utanna ezen a teren jobb lesz.

Ha barmire kivancsi vagy, nyugodtan irj, esetleg arrol is, hogy bevallt e ez a "dieta" vagy modszer.

2010. dec. 15. 16:11
 12/17 A kérdező kommentje:

A citromos víz alatt, akkor nem a limonádéra gondoltok, cukor nélkül?

A gyümölcsökről hol találnék ilyen leírást? Nekem a mandarin, narancs és alma esne jól, de a gyomromnak sajnos nem jó.

2010. dec. 15. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:
egy jó tanács amit megkívánsz azt nyugodtan. Nálam bevált.
2010. dec. 15. 16:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mindannyian érezzétek ennek a pozitív oldalát IS! Én nem hánytam egyszer sem, nem is voltam rosszul, gondoltam, hogy ez így nincs rendben, meg is halt a babám a 8. hétben. Inkább lettem volna rosszul
2010. dec. 15. 19:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Én az ikreimmel 19 hetes korukig nem hánytam, csak hányingerem volt. Nagyon jól viseltem, amíg le nem állt a szivecskéjük.
2010. dec. 15. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Elszor is sajnalom mindkettotok babait, de a valaszadonak uzenem, ezzel jo kis fraszt hozott ram (s szerintem masokra is), mivel eszembe juttatta, hogy sajnos vannak ilyen esetek, es sajnos barmikor megtortenhet a legrosszabb. Fuggetlen attol, hogy az elejet hogy veszeled at.

A lugositassal kapcsolatban a neten talalsz egy csomo oldalat, foleg olyanokat, amik mar kulonbozo termekeket akarnak ranksozni. A keresobe ird be, hogy:

lúgosítás táblázat erősen lúgos

Tobb oldal is megjelenik. Ahol szerintem jol szetvan irva, az a www.shp.hu/hpc/userfiles/egeszsegtaplalkozas/lugositosavasitoeteleksas.pdf -nal talalhato, de ezt csak letoltheto formaban jelenik meg. Hogy mit arulnak, oszinten nem tudom, nem is erdekel, nem az oldalat akarom reklamozni. Nem olvastam az oldalat, de rengeteg helyen olvashatsz magarol a lugositasrol, mert egy idoben meg ilyen fogyokura is volt. Amikor a lanyommal voltam terhes, mas oldalon keresztul talaltam meg ugyanezt a tablazatot, csak azt most nem talaltam.

2010. dec. 15. 23:07
 17/17 A kérdező kommentje:

Szerintem ne féljetek!!!

Nekem teljesen más volt az ikrekkel a terhességem. Elég könnyű volt, nem volt hányás, csak hányinger. Alíg feszültek a melleim, elejétől nagyon szédültem, görcsölgettem, amire azt mondták, hogy változik a méhem. De végül kiderült, hogy rosszul állították be a pajzsmirigy tablettámat, mert nem vettek időben vért!

Szóval szerintem ne féljetek, ha nincsen más egészségügyi gondotok, ha van, akkor meg ne hagyjátok magatokat lerázni! Ilyenkor akármennyibe is kerül egy magándoki!!!

2010. dec. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!