Akinek párja külföldön dolizik hogy bírja egyedül a terhességet? Én már nehezen, nagyon a végén vagyok.
Szia...:)
Sajnállak téged és magamat is mert az én párom is külföldön dolgozik.
12hetes terhes vagyok és még egy vizsgálatra sem tudott eljönni,csak neten küldözgetek képeket az uh-s felvételekről illetve skype-on beszélük,vagy telefonon.
Nagyon nehéz mert ráadásul problémás a terhességem is...de próbált itthon dolgozni,nem fizették ki...vagy el sem tudott helyezkedni pedig nagyon jó a munkájában,minden egyes alkalom meddő próbálkozás volt és anyagi csőd!
Ezért viselem el a távollétét,mert tönkre menne bele,hogy a családját nem tudja eltartani.
Nem élünk 'nagylábon',de ma itthon egy átlag család is a létért küzd...sajnos.
Próbál minél gyakrabban hazajönni és ha itthon van minden percet együtt töltünk,imádjuk egymást:).
Nagyon hiányzik ,nehéz nélküle!
Remélem,hogy egyszer itthon is tud majd érvényesülni,vagy én megyek ki majd hozzá,ez is benne van a kalapban.
Kitartást Neked,próbáljatok megoldást találni erre esetleg,hogy vele tartasz..tudom nem mindig kivitelezhető.
De erre csak egy közhely van:-valamit,valamiért!
Vigyázz magatokra,üdvözöllek:)
'A'
Hát csajok,főleg első hozzászóló nálunk is dettó ez van..
Itthon nem kapta meg sokszor a fizut,ahl meg rendszeres még 100E se kapott.Van 2gyerkőnk már így a kiköltözés nem lenne egyszerű:-)Nekem hetente jön haza ausztriából de akkor is nagyon rossz nélküle:-(
Kis vigasz hogy mások is vannak akik csinálják és "kibírják"!
Sziasztok!
Kitartást nektek! Én most költöztem ki a páromhoz vasárnap. 23 hetes vagyok, úgyhogy sajna az elejéről nálunk is lemaradt az apuka. Nem volt jó időszak...
Igen így egyszerűbb valamivel mint 4hét-1hét volt tavaly
:-(Nem terhesen valahogy jobban bírtam..MOndjuk érzem is már nem sok van hátra nekem,remélem hétvégén születik majd:-)
Irígy vagyok arra akinekl van bátorsága kiköltözni!Hol élsz most 23.hetes?
Második,neked is kitartást és kívánom mielőbb együtt legyetek apával:-)Nekem a biztonságérzet hiányzik amit az ő jelenléte adott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!