Mások is ilyen nehezen viselik a terhességet?
Próbálj ne gondolni a rossz dolgokra. Nézegess babaholmikat, tervezgesd, hogyan fogod berendezni a szobáját, stb. Arra gondolj inkább, hogy minden rendben van! Ezt az orvosnál tett látogatások is meg fogják erősíteni, szóval ne aggódj!
Sétáljatok a gyönyörű időben, fagyizzatok és csak pozitívan!
Minden jót!
jaj kedves! ha megszuletik a baba, hidd el, még tobbet fogsz aggódni :) ennek sose lesz vége!
én azt mondom, hogy nyugodtan aggódj, mert természetes, CSAK MÉRTÉKKEL!!!
vegyél, vagy kolcsonozz szívhangfigyelőt, vagy egy egyszerű sztetoszkóppal is hallod már a mozgását. beszélj hozzá sokat, az téged is megnyugtat, meg neki is jó.
ha úgy érzed, gond van, bátran menj be a kórházba (én igenis bementem 28 hetesen a kórházban, mert úgy éreztem baj van. bementem, megvizsgáltak, mondták, hogy nincs gond, hazajöttem. nem bántam meg, megnyugtatott) (viszont amikor elkezdtem vajúdni, bezzeg vártam 2 perces fájásokig, mert nem akartam felébreszteni a férjem :)
szóval nem tudod megcsinalni, hogy ne aggódj egyáltalán, és szerintem nem is kell úgy tenned, a féltés az anyaság része. viszont ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad.
(sajnálom, hogy volt baj a családban, de fogd fel úgy, hogy kétszer ugyanabba a fába nem csap a villám)
Szia!
Én is 21 hetes vagyok és ugyan azt érzem,mint te.....
Annyi különbséggel,hogy nekem fejlődési rendellenességgel született az előző babám és csak 1 hónapig élt.:(
Szerintem aki érintett ilyen témában az nem is lehet nyugodt.
Én úgy csinálom,hogy megbeszélem a babámmal,hogy minden rendben lesz stb.
Ne parázz feleslegesen!!!!
Nagyon sajnálom ami veled történt,
mindenjót, erőt, kitartást és egészséget kívánok mindkettőtöknek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!