Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mások is ilyen nehezen viselik...

Mások is ilyen nehezen viselik a terhességet?

Figyelt kérdés
21 hetes kismama vagyok, ne értsetek férre nem magával a terhességgel van bajom, hanem ,hogy mindíg aggódok valami miatt, szerintem ez már nálam beteges mert minden nap van valami, egyik nap az oldalam fáj és teljesen beparázok , másik nap a hasamba szurkál és egyből azon agyalok, hogy a kicsimnek van valami baja. Egyfolytába azt nézem, hogy mocorog e, mert sajnos a családban már veszítettünk el babát, az édesanyám 7 hónaposan veszítette el a kishugomat mert rátekeredett a köldökzsinór ezért mindíg azt figyelem rúg e a kislányom. Mit tegyek, hogy tudjam élvezni ezt az időszakot úgy mint ahogy más kismamák is teszik?
2009. ápr. 2. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Próbálj ne gondolni a rossz dolgokra. Nézegess babaholmikat, tervezgesd, hogyan fogod berendezni a szobáját, stb. Arra gondolj inkább, hogy minden rendben van! Ezt az orvosnál tett látogatások is meg fogják erősíteni, szóval ne aggódj!

Sétáljatok a gyönyörű időben, fagyizzatok és csak pozitívan!

Minden jót!

2009. ápr. 2. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én olyan ideggörcs voltam (mondjuk sajnos tényleg veszélyeztetett terhes voltam), hogy a férjem nem is akar másik babát. Azt mondta, ő nem csinálja ezt mégegyszer végig. Te ne kövesd el ezt a hibát!
2009. ápr. 2. 12:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Pedig már jó úton haladok, eddig nagyon jól türt a férjem, de már látom rajta is a feszültséget, mondta ha így folytatom a babánk is ilyen görcsös, feszült és szorongó lesz mint most én, pedig már nem egyszer megfogadtam, hogy mindíg mosolyogni fogok és a kislányunk is mosolygós lesz, de eddig még ezt nem tartottam be. Remélem legalább ez a jó idő jó hatással lesz rám:)
2009. ápr. 2. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:

jaj kedves! ha megszuletik a baba, hidd el, még tobbet fogsz aggódni :) ennek sose lesz vége!

én azt mondom, hogy nyugodtan aggódj, mert természetes, CSAK MÉRTÉKKEL!!!

vegyél, vagy kolcsonozz szívhangfigyelőt, vagy egy egyszerű sztetoszkóppal is hallod már a mozgását. beszélj hozzá sokat, az téged is megnyugtat, meg neki is jó.

ha úgy érzed, gond van, bátran menj be a kórházba (én igenis bementem 28 hetesen a kórházban, mert úgy éreztem baj van. bementem, megvizsgáltak, mondták, hogy nincs gond, hazajöttem. nem bántam meg, megnyugtatott) (viszont amikor elkezdtem vajúdni, bezzeg vártam 2 perces fájásokig, mert nem akartam felébreszteni a férjem :)

szóval nem tudod megcsinalni, hogy ne aggódj egyáltalán, és szerintem nem is kell úgy tenned, a féltés az anyaság része. viszont ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad.

(sajnálom, hogy volt baj a családban, de fogd fel úgy, hogy kétszer ugyanabba a fába nem csap a villám)

2009. ápr. 2. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, fura de ezt már megnyugtató volt végigolvasni:)
2009. ápr. 2. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 21 hetes vagyok és ugyan azt érzem,mint te.....

Annyi különbséggel,hogy nekem fejlődési rendellenességgel született az előző babám és csak 1 hónapig élt.:(

Szerintem aki érintett ilyen témában az nem is lehet nyugodt.

Én úgy csinálom,hogy megbeszélem a babámmal,hogy minden rendben lesz stb.

Ne parázz feleslegesen!!!!

2009. ápr. 2. 14:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom ami veled történt,

mindenjót, erőt, kitartást és egészséget kívánok mindkettőtöknek:)

2009. ápr. 2. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!pl.Ne olvasgass annyit a neten(vagy ne vegyel sok dolgot komolyan)!!Nagyon sok "remseges"dolgot lehet a neten olvasni,ami nem is igaz,de viszont idegsokkosä teszi a kismamäkat!A babädnak nyugalomra van szüksege,es nem egy "paräzos" anyukära(bocsi),de nem jo a babänak ha ällandoan feszült vagy!Ezert probälj meg pozitivan gondolkodni,többet lazitani,setälni,zenet hallgatni...olyan dolgokat tenni ami megnyugtat!Ha te nyugodt vagy babäd is az,ha te ideges vagy a babäd is az!Te vagy a felelös erte!!!
2009. ápr. 2. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!