Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok, eddig nagyon...

30 hetes vagyok, eddig nagyon jól viseltem a terhességet. De a napokban hirtelen nehezebb lett minden, nehezzebben végzem a házimunkát, még az ágyban is nehezen fordulok meg. Jól van ez így?

Figyelt kérdés
Eddig aktív életet éltem, jöttem-mentem egész nap, tettem a dolgom, de most úgy érzem, kicsit vissza kell vennem. néha már a levegőt is nehéz vennem, és olyan nehéz minden. Nem túl korai ez? Nem akarok ilyen "korán" ellustulni. És normális az, hogy ilyen hirtelen jött?
2008. szept. 9. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia.Ne úgy vedd,hogy ellustulsz,teljesen normális.Nekem is kb. ekkor kezdődött,más bajom nekem sincs,ill.csak néha a csípőcsontomba mintha izomláz lenne.Engem is zavar,hogy nehezebben bírom a dolgokat és mondom is a páromnak,de azt mondja,ne zavarjon,mert már terhet cipelek.Lassabban,beosztva csinálom a dolgokat,egyik nap mosok,másnap főzök stb.így nem érzem haszontalannak magam és nem is szalad annyira a ház.35 hetes pocis
2008. szept. 9. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Ez a terhességgel együtt jár!Akár hogy is nézzük,babát cipelünk ezzel terhet is,sőt fölös kg-at is.Nekem is nehéz,ráadásul néha még hiszti is rám tör,és mindenen megsértödök.Az alvas sem olyan mind rég,ha jobboldalra fekszem be szól bébyim,hogy ez így nem jó,így hát baloldalt alszom ami számomra nem annyira kényelmes.Ráadásul ágyról,kádból is nehezen vászonrgok ki,hajolni sem megy már,és szinte szuszogok hangosan mert levegő sincs sok,és dagadok. Egy kis maminak sok mindent ki kell bírni. Szóval fel a fejjel párhét és babázunk.Üdv:Zsuzsa 34 hetes kis mami
2008. szept. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!