Minél idősebb valaki annál nehezebben visel egy terhességet?
eddig 2 szer voltam terhes, 20 évesen észre sem vettem, se hányinger, se fáradtság, 30 évesen meg minden játszott elhízással fűszerezve, olyan havi 2 kilók jöttek fel 3 hónap alatt, mindig hányinger és siralmas depresszió kísérte.
Mindkét terhességet megszakítattam és azon gondolkozom lehet a második terhességből ikrek lettek volna, azért viseltem olyan nehezen, vagy csak az öregedés jelei?
vagy az idegrendszertől függ?
vagy a lelki tényezők?
hát akkor úgy látom a korra fogható
kár, hogy 20 évesen nem találtam meg a nagy őt.
a 20 éveseknek tényleg 30 éves férfiakkal kell foglalkozniuk, nem a korosztályukkal.
viszont engem egy 30 éves sem vett anno komolyan.
jó babázást :)
21:32 vicces
először írod, nem bizti hogy az életkor miatt
erre jössz egy példával ami az életkor mellett szól
hát este van :)
első vagyok, igen este van:)
Arra írtam, hogy csak mert 30 évesen több volt a tüneted nem biztos, hogy ikreket vártál. De ez már ugysem fog kiderülni soha.
Én 32éves vagyok első baba és már nem sokára szülök nov 21-re vagyok kiírva de nekem csodálatos terhességem van leszámítva a parlagfű allergiát ami megkínzott mert nem szedhettem gyógyszert, a gyomorégésre van ellenszer az sem olyan elviselhetetlen úgyhogy én nem hiszem,hogy kor függő lenne.
39hkm
30 éves múltam, mikor terhes lettem, pár nap híján 31, mikor szültem. Sima, könnyű pocakos 9 hónapom volt, egy-két kellemetlenebb nappal, ami eltörpült amellett, hogy tudtam érkezik az Angyalkánk. :) Mindenkinek ilyen 9 hónapot! A szülés 8,5 óra volt, ott sem volt komplikáció szerencsére.
Én még egyáltalán nem tartom magam öregnek, depressziónak nyoma sem volt állapotosság alatt sem, azóta sem. Szerintem ez nem a koron múlik, inkább alkati kérdés. Ki hogy éli át ezt az időszakot. Én ahogy olvasom soraid, inkább a megszakításhoz kötném a második rémes depressziót, pláne úgy, hogy előre tudtad gondolom, hogy attól a babától is idő előtt búcsúzol.
Volt osztálytársam mesélt erről. 16 évesen volt megszakítása, de még rá 14 évre is élénken élt benne, hogy milyen borzalmas volt az egész.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!