Minél idősebb valaki annál nehezebben visel egy terhességet?
eddig 2 szer voltam terhes, 20 évesen észre sem vettem, se hányinger, se fáradtság, 30 évesen meg minden játszott elhízással fűszerezve, olyan havi 2 kilók jöttek fel 3 hónap alatt, mindig hányinger és siralmas depresszió kísérte.
Mindkét terhességet megszakítattam és azon gondolkozom lehet a második terhességből ikrek lettek volna, azért viseltem olyan nehezen, vagy csak az öregedés jelei?
Nem értelek kedves kérdező, 30 évesen elvetetted a babád és
még nincs gyermeked? Lehet félreértettem amit írsz, de ha nem akkor nagyon csodálkozom, nem ítéllek el félreértés ne essen, mert mindenki maga tudja mit miért tesz. Csak erősen csodálkozom. És igen öregedsz, ha pár év múlva szülsz majd járhatsz genetikára.
köszi a válaszokat
akkor mégsem a kor függvénye
se nem az ikrek függvénye.
azért vetettem el, mert most itt lennék egyedülálló anyaként.(elsőt szerelmes fejjel akartam, a szülők lebeszéltek - azóta az a srác meg is csalt, szakítottunk is, a másodiknál nem volt kielégítő a védekezés - a megszakításos módszer - és arra a barátomra viszont nem tudtam alapozni) és meg sem ismertem volna a jelenlegi nagy ő-t.
mindenkinek jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!