Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki ment el ugy abortuszra,...

Ki ment el ugy abortuszra, hogy ott az utolsó percben felált és ott hagyta őket?

Figyelt kérdés
Ez az utolso mentségem holnap megyek abortuszra. az apuka nem nagyon szeretné mert akkor nem tudnánk támogatni a rákbeteg anyukám.segitsetek. ti mivel indokolnátok a hejzetet otthon. mivel érvelnétek. segitsetek létszi!!!
2009. jan. 21. 13:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Szia, én is válaszoltam már neked!

Csak kíváncsi vagyok hogy döntöttél, kitartás!

2009. jan. 22. 12:41
 32/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is kíváncsi vagyok, hogy döntöttél?

Én drukkolok neked!

2009. jan. 22. 14:29
 33/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak most olvastam a kérdést. Végigolvastam a válaszaidat, remélem nem tetted meg...Az én anyukám rákban halt meg, sajnos nem érte meg, hogy férjhez menjek, hogy lássa az unokáját. Boldog lett volna, ha legalább kézbe veheti.

Nekem is volt abortuszom, igaz hogy spontán, de engem is azóta kísért. 9 hetes volt, és gyötör a bűntudat, hogy én nem vigyáztam rá eléggé. Már van egy fiam, gyönyörű 10 hónapos tündér. Megrázóak voltak azok a youtube videok...Ha tudok valamiben segíteni, szólj.

2009. jan. 28. 13:35
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Most láttam én is a kérdésedet. Sajnálom, hogy egyálltalán ilyen előfordulhat az életben. Lehet, hogy ezzel nem mindenki ért egyet velem, de ha az én anyám viselkedne velem így, ennyire önzően, nem törődve az én érzéseimmel, akkor én se törődnék vele. Innentől kezdve számomra ő lenne az utolsó akinek segítenék. Milyen anya az ilyen? Én a helyedben nem hallgatnék rá. Remélem jó döntést hoztál.

35 hetes kismama

2009. jan. 28. 14:52
 35/35 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2012. máj. 21. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!