Ki ment el ugy abortuszra, hogy ott az utolsó percben felált és ott hagyta őket?
nekem tegnap volt abortuszom!És hid el ha megtehetném nem csináltatnám meg ha újra ott lennék!!!Pedig nekem azért kellett mert a harmadik babám lett volna és egyedül kellett volna felnevelnem,mert az apja nem akarta őt!
Nemtudom,hogy álltok anyagilag,de szerintem akkor is tudnátok segíteni ha megtartanátok a babátokat!Szerintem ne csináld!Nagyon fogod bánni ha megteszed--persze ez csak az én véleményem,de én már tudom,mert nagyon szenvedek miatta hogy megtettem!
Nagyon szomorú dolog, hogy édesanyád rákbeteg.
Az még szomorúbb, hogy a párod erre hivtakozva nem akarja a babát.
Biztos, hogy ez az ok?
Kérlek ne vetesd el! Amikor nekem megfogant a kislányom, nem volt betervezve, és megfordult a fejemben az abortusz. BÁr nem voltunk ilyen nehéz helyzetben, mint ti. Most van egy 10 hónapos gyönyörűségem, akit nem adnék semmiért. Néha eszembe jut, hogy megfordult a gondolat a fejemben, hogy elvetessem, és olyankor könny szökik a szemembe, és bocsánatot kérek a lányomtól!
Nagyon-nagyon megfogod bánni, ha megteszed. És szerintem édesanyád is boldog lenne, ha lenne egy unokája.
Kérlek gondolod meg!
Ha csak azért mennél el az abortuszra,h a párod ne hagyjon el és a fiad nehogy apa nélkül nőjjön fel,nagy butaságot csinálsz!
Férfit találsz ezret,de a BABÁDAT SOSE kapod vissza!
Nekem 8 éve volt,most 17 hetes vagyok,de a mai napig szörnyen érzem magam,h "megőltem" az első babámat.Nap mint nap eszembe jut azóta és szörnyű fájdalmat érzek!
SOHA de SOHA többet ilyet nem tennék!
Beszéld át újra a pároddal és dönts belátásod szerint,DE mindenképp úgy ahogy TE érzed helyesnek!!!!
Ez valóban Isten ajándéka!!
Sok erőt neked!!!
szia,
Ne haragudj, de a párod érvelése, csak rossz duma.
Anyukád is könnyebben viselné a betegségét, ha tudná, van egy unokája, még lehet erőt is adna neki a gyógyuláshoz.
Ha emiatt elhagy a párod, az már régen rossz.
Neked kell ezzel szembenézned egy egész életen át, nem neki.
Ő félvállról veszi a dolgokat, hiszen, ha csak egy kicsit is veled érezne, nem mondana ilyen butaságot.
Ha te meg szeretnéd tartani a babát, akkor tartsd meg.
Hidd el nincs csodálatosabb érzés mint nap-mint nap rácsodálkozni ezekre a kis gyönyörűségekre, és látni ahogy nőnek, okosodnak, becézgetnek mindent, és mindenkit.
Ha erről le tudsz mondani, és egy életen át a tükörbe tudsz nézni, akkor........
Tiéd a döntés...és ne hallgass másra!
Remélem megtartod a babát, és nagyon sok gyönyörű évet szerez majd neked!..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!