Ki ment el ugy abortuszra, hogy ott az utolsó percben felált és ott hagyta őket?
Szia,
Ha lett volna erőm felálltam volna. Nem volt. Bár már nem mennék vissza, hogy "kijavítsam" max a fogantatását akadályoznám meg. Indok: olyan ffinek szülni, aki nem akarja, és most fél év után egy szerető pár/férj oldalán 17hetesen jobb. Nagyon rossz visszagondolni.
Ha akarod a picit, akkor viszont ne menj el egyszerűen. És annyi.
Szia!
Nekem is volt abortuszom:(
Sajnos hagytam magam befolyásolni, pedig a szívem szakadt meg érte.17 voltam akkor, meg akartam tartani, de anyám ellenem fordult, hogy nem tarthatom meg , pedig már akkor 2 éve nem laktam otthon.Kaptam minden iránybol a fejmosást és meg kellett tennem.
Most babát tervezünk a férjemmel és nagyon bánom, hogy akkor nem tarthattuk meg.Ha vissza tudnám csinálni, nem érdekeln, hogy albérletben laktunk, nem dolgozott akkor egyikunk se mert páromat akkor rugták ki.
De nem tudnám még 1x megtenni, ezt a döntést sajnos egy életen át hordozod magaddal és hidd el, hogy nem jó érzés...
Nagyon pocsékul érzem magam most is, hogy meg kellett tennem.Még igy 3 év után is nagyon rossz.
Én is igy voltam vele mint te.Talán ennyire nem is voltam elotte kétségbe esve csak utánna, de nagyon.
Még most is sokszor arrol álmodok, hogy milyen lenne, ha itt lenne velünk,de ő ezt már nem tudhatja, angyalka lett belőle.Pedig ő azért jött közénk, hogy velünk legyen.Minket választott...És dobogott a kis szive és fájdalmat is érzett...
Csak erős idegzetűeknek:(én elsirtam magam rajta)de szerintem segít a döntésben:
http://www.youtube.com/watch?v=5SLbVV9iOOE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=kS4oj0-VkMs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lkI83Gg6ENE&feature=related
Ne tedd meg!!!Remélem jobbra fordulnak a dolgaitok!
Irdd meg légyszi, hogy döntöttél!!Ha gondolod irhatsz privibe.
Anyukám tesója évek óta próbálkozik h legyen babaája.Rengeteg pénzt költenek arra h végre sikerüljön.Gondolj erre amikor meg akarod ölni a benned növekvő életet.
Tényleg igazságtalan az élet...
Én sem bírom ki,h. ne írjak pedig biztos lepontoznak majd érte.
Szóval az anyukád szépen meghálálja a segítséget. Nem is tudom milyen anya lehetett...egyáltalán megérdemli amit érte teszel/tesztek? De a férjed se tiszta nekem. Annyira önzőek az emberek, de egy családban így viselkedni?! Most nagyon csúnyát fogok írni de nem érdekel. El kellene mindkettőjüknek gondolkozni (főleg anyukádnak),h. Isten nem ver bottal!
Légy erős!!!
Kitartást és jó egészséget kívánok neked,a születendő babádnak és a 15 hós kisfiadnak!
Nem fogod megbánni a döntésed és kívánom h nagyon boldogok legyetek!
Ti hárman mindig meglesztek egymásnak,bármi történjen is!
És ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!