Miért van? Rámehet a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
25 hetes pocakos vagyok!a párommal nagyon nagyon ritkán szexelünk!miért van?van más neki?ha én nem közeledek ő nem közeledik!2010. dec. 14. 10:13
1/11 anonim válasza:
Őt kérdezted már? Mit mondott? Sok pasi nem mer ilyenkor közeledni. Remélem, csak erről van szó. De ezt itt mi nem fogjuk tudni megmondani, ezt nektek kell megbeszélnetek.
2/11 anonim válasza:
A férjekben kialakulhat az, hogy ha szexeltek, akkor az nem jó a babának és/vagy anyának.
Felnőtt emberek vagyunk, ha minden oké, akkor kommunikációval ez kideríthető.
3/11 anonim válasza:
Szia!Nyugi ne húzd meg egyből a vészharangot.Nálunk dettó ugyan így volt.Aztán elborult az agyam 30hetesen hogy most mi van nem kívánsz...stb mint nálad aztán kiderült hogy nem akart kárt tenni a babába és mondta hogy hiába mindenhol mondák hogy nyugodtan lehet szexelni ő egyszerűen félt...Pedig egyszer még a nőgyógyászom is kiment hozzá és behívta hogy minden rendben van szexeljünk csak.Még mikor ráhúztam se nyúlt hozzám orvosi tanácsra pedig elő volt írva a szex.Mi is jó ha hébe-hóba volt együttlétünk.Hozzáteszem nem kívántam még soha ennyire mint terhesen(lehet hogy a hormonok is benne voltak)Ne aggódj fel a fejjel lesz ez még jobb.
4/11 A kérdező kommentje:
igen beszéltem vele!azt mondta hogy ott a baba!hiába mondtam neki hogy nem vagyunk szex tilalmon!
2010. dec. 14. 10:22
5/11 anonim válasza:
Nono!Lassíts!Sok oka lehet, nem feltétlen pont egy másik nő.Sőt!Félt téged, a babát, vagy nem érzi, hogy most úgy és pont ugyanúgy mehet minden vagy másképp kell tenni vmit.Szóval lehet ez bizonytalanság, vagy félelem-féltés is.
Persze az is lehet, hogy most az anyát látja benned és nem a nőt-elsősorban-ezért sem kell megsértődni.
Beszéljetek róla!!!:) Mert az sokkal hatékonyabb, mint belelovalod magad valami kitalációba.
6/11 A kérdező kommentje:
utolso!köszike a választ!megprobálok megnyugodni!sehová nem megy nem hiszem hogy lenne valakije!
2010. dec. 14. 10:24
7/11 anonim válasza:
Na, jól megírtuk 3-man ugyanazt.Hát akkor, meg is van a válasz...Nincs semmi baj a kapcsolatotokkal-szerintem, csak most "ez van"-kicsi kompromisszum.
8/11 A kérdező kommentje:
de aranyosak vagytok!
2010. dec. 14. 10:26
9/11 anonim válasza:
Szívesen-tudom, ilyenkor néha az is jól esik, ha az embernek valaki kintről elmondja, amit amúgy is tud, csak...jaj, hát rángatnak bennünket a hormonok.Én jómagam 24 hetes veszélyeztetett vagyok, úgyhogy fél éve no szex.Amit csak azért bírok ki, mert a hátam közepére sem kívánom-szegény férjem, meg ki kell bírja alternatív megoldásokkal.De ez volt az előző terhességemnél is, csak ott nem voltam veszélyeztetett-kb ennyi idős terhes voltam, mikor szólt, hogy na, ő, már nem tudja-félt, meg minden...meg, hogy olyan fura neki, mert nagy a pocakom, aztán minden szépen visszaállt a régi kerékvágásba.Minden jót 10:22 és 10:24.
10/11 A kérdező kommentje:
hát remélem hogy csak azért van mert félti a babát!
2010. dec. 14. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!