Szerintetek megnyugtato ha apa bennt van a szülésnél? Nem fog undorodni tőlem a továbbiakban? Bennt szeretne lenni de félek hogy rámehet a kapcsolatunk!
Ha ő benn szeretne lenni, az már fél siker. Beszélgess vele, vagy vidd el a szülőszoba látogatásra, nem kell szégyellősnek lenni, hogy ott mi fog történni. Nem horrorsztorit előadni, de elmesélni, hogy van magzatvíz, vér, pisi, kaki, izzadság, fájdalom. De! A végén ott a csodálatos kisbabátok, a szerelmetek gyümölcse.
Egyébként a papákat a szülő nő fejéhez állítják, nem ő lesz a lábad között. :) Hidd el, nem fog megundorodni, ha jól kommunikáltok, inkább csak megerősítitek a kapcsolatotokat.
Könnyű, gyors és papás szülést kívánok!
Szia!
Én el sem tudom képzelni, hogy ne legyen ott!!! Meg Ő sem.
Ha szeretne benn lenni, ne ellenkezz, éppúgy joga van, mint neked, hiszen a közös babátok.
Úgysem szemből fog nézegetni, hanem a fejednél lesz, és a szülés során egyáltalán nincs úgymond "trancsírozás", vagy bármi undorító, max. a kitolásnál vágnak ugye, de ez nagyon kis hányada általában, a 12-16 órából mondjuk az utolsó 1-2 óra, persze általában, lehet rövidebb, hosszabb is a vajúdás.
A fejednél lesz, az arcodnál, satöbbi, azt esetleg megbeszélheted vele, hogy végig maradjon "felül" :D, és ne nézelődjön.
De én párom pl. tuti látni szeretné majd szerintem, ahogy bújik ki a kis feje.
Gondolj bele, ha ő szülne, te megundorodnál tőle utána, akármit is láttál...mikor világra hozta a közös babátokat...? Nem ezen múlik a kapcsolatotok jövője, ne félj.
26 h km (páromnak van egy gyermeke előző házasságból)
Hát akkor mitől félsz? :D
Kérd meg, hogy csak a fejednél legyen, ne nézelődjon.
Az én férjem is benn szeretne lenni, de én nem szeretném. Abban egyeztünk meg, hjogy majd a pillanat eldönti - nem szeretném megbántani, de most még félek attól, hogy nekem nem lenne jó. Szerencsére úgy tűnik, ő ezt megérti és teljes mértékben rám bízza a választás jogát, hogy ott legyen-e majd.
Szerintem ebben az esetben az számít, te mit akarsz.
Én olyanról még nem hallottam, hogy emiatt ment volna tönkre egy házasság. HA szereteitek egymást, ez inkább erősítheti a kapcsolatotokat.
Az én férjem még vonakodik attól, hogy bent legyen. Én nagyon szeretném, ha ott lenne, mert nem akarok nélküle szülni, úgy érzem erőt adna, ha ott van. Ő viszont mindig azt mondja, hogy fél, nem bírná végignézni, hogy nekem mennyire fáj, de kezd ráállni, hogy bejöjjön.
Úgy szeretném rábeszélni, de remélem ebből nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!