Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek megnyugtato ha...

Szerintetek megnyugtato ha apa bennt van a szülésnél? Nem fog undorodni tőlem a továbbiakban? Bennt szeretne lenni de félek hogy rámehet a kapcsolatunk!

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Párom azt mondta, hogy bár tök tehetetlennek érezte magát a szülőszobában, akkor sem akarta volna kihagyni, mert az első pillanatokat ő is át szerette volna élni.

Ez tényleg olyan dolog, hogy megerősíti a kapcsolatot. Ha valaki ezek után hagyná ott a nőt, akkor ott már más is lehetett a háttérben.

2010. nov. 29. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:

én is vaciláltam, végül bejött

én a kitolásig nem jutottam el, megcsászároztak

de addig is vannak "csúnyaságok" pl nekem burkot repesztettek, folyt minden, aztán pisilni kellett, hozták a kacsát, de nem sikerült, végül katéter, kézzel tágítottak, stb, na szóval ő ezeket végignézte

de semmi gond nem lett belőle!!!

és iszonyú jó érzés volt, hogy ott volt velem!!

2010. nov. 29. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

még annyit hogy én furcsállom azokat a válaszokat amikor azt írják hogy végig a fejednél lesz

szerintem ez nem így van, ugyanis egy vajúdás nem 1-2 óra (persze vannak szerencsések) hanem hosszú folyamat, és ezalatt sok minden történik (amiket írtam) és az apuka nem azzal tölti ezt az időt, hogy ott áll a fejed mögött :)

max akkor áll oda, ha már jön a kitolás, hogy azt ne lássa premier plánban,

2010. nov. 29. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Mikor megkérdeztema férjem, hogy ő szeretne-e velem bejönni, akkor azt felelte, hogy igen, de végül is neki mindegy. Akkor én mondtam neki, hogy én nem örülnék neki, és egyáltalán nem szeretném, mondhatni ellenzem. Sajnos, én is olvastam már olyan cikket, ahol azt mondták, hogy vannak olyan apák, akik nem megundorodnak, hanem másképpen fognak a feleségükre nézni a szülést követően, azaz szeretni fogják őket, ugyanúgy, talán még jobban is, de már inkább lesznek anyák a szemükben, mint egy kivánatos nő. Én azt hiszem, hogy ahhoz hogy együtt maradhassunk valakivel örökre ez elengedhetetlen, és én nem kockáztatom meg azt, hogy ő lásson engem úgy szenvedni, miközben szülök. egy nő legyen nő mindig. pár percre rá, úgyis láthatja a bébit és én is sokkal nyugodtabb maradok. El lehet itélni a gondolkodásom miatt, de hát mindannyian mások vagyunk, ezért szép a világ.
2010. nov. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!