Szerintetek megnyugtato ha apa bennt van a szülésnél? Nem fog undorodni tőlem a továbbiakban? Bennt szeretne lenni de félek hogy rámehet a kapcsolatunk!
Párom azt mondta, hogy bár tök tehetetlennek érezte magát a szülőszobában, akkor sem akarta volna kihagyni, mert az első pillanatokat ő is át szerette volna élni.
Ez tényleg olyan dolog, hogy megerősíti a kapcsolatot. Ha valaki ezek után hagyná ott a nőt, akkor ott már más is lehetett a háttérben.
én is vaciláltam, végül bejött
én a kitolásig nem jutottam el, megcsászároztak
de addig is vannak "csúnyaságok" pl nekem burkot repesztettek, folyt minden, aztán pisilni kellett, hozták a kacsát, de nem sikerült, végül katéter, kézzel tágítottak, stb, na szóval ő ezeket végignézte
de semmi gond nem lett belőle!!!
és iszonyú jó érzés volt, hogy ott volt velem!!
utolsó vagyok
még annyit hogy én furcsállom azokat a válaszokat amikor azt írják hogy végig a fejednél lesz
szerintem ez nem így van, ugyanis egy vajúdás nem 1-2 óra (persze vannak szerencsések) hanem hosszú folyamat, és ezalatt sok minden történik (amiket írtam) és az apuka nem azzal tölti ezt az időt, hogy ott áll a fejed mögött :)
max akkor áll oda, ha már jön a kitolás, hogy azt ne lássa premier plánban,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!