Van valakinek valami tapasztalata az Elevittel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 10:01
1/9 anonim válasza:
Milyen szempontból kérdezed?
Barátnőm hányt tőle pl. ilyenre vagy kíváncsi?
2010. dec. 14. 10:09
2/9 anonim válasza:
Igen, az hogy óriási, és a terhességem elején párszor visszaköszönt, mert amúgy is állandóan hányingerem volt. Úgyhogy elég hamar Gravidára váltottam, az kisebb.
Egyébként azt mondják az Elevit amerikai gyártmány, az ottani étkezési szokásokhoz van kialakítva, míg a Gravida magyar vagy legalábbis a mi étkezésünkhöz ajánlott.
2010. dec. 14. 10:10
3/9 anonim válasza:
Én ezt szedem, csak ezt szedhetem, mert ez az egyetlen amiben nincs jód és én nem szedhetek jódot. De ha nem lenne muszáj nem ezt szedném, én a Ladee Vit-et javaslom, abban tényleg minden van aminek lennie kell és az ára is jó. De az Elevittől amúgy semmi bajom, nekem nem tűnik nagynak, 1 korty vízzel lenyelem, amióta szedem elmúlt a hányingerem is.
2010. dec. 14. 10:17
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem az Elevitet mondta a dokim, szedtem végig a terhességem és a szoptatás alatt is. Én semmi olyan különösebb dolgot nem vettem észre, mint ahogy itt előttem írták. MInden jót! Üdv, 1 éves kisfiú anyukája
2010. dec. 14. 10:28
5/9 anonim válasza:
Én végig szedtem a terhességem alatt, semmi problémám nem volt vele.
2010. dec. 14. 10:35
6/9 Snapette válasza:
Nekem nincs gondom vele. Igaz, nem is eszem mindennap, két-háromnaponta...
2010. dec. 14. 10:57
7/9 anonim válasza:
Nekem bevált. Szedtem mellé a jódot is. Semmi panaszom nem volt tőle, és nem lett óriásbébim, és én sem híztam sokat (ezt csak azért írom, mert van, aki azt mondja, hogy de ettől lehet hízni...nagy lesz a gyerek...stb.)
2010. dec. 14. 15:20
8/9 anonim válasza:
Én elevitet szedek,mig nem ettem közvetlenül előtte nekem is hányingerem volt tőle,de ha étkezés után kapom be semmi gond.
32 hetes kismama
2010. dec. 14. 18:14
9/9 anonim válasza:
en 20 hetes vagyok.en mar joval a terhesseg elott elkezdtem szedni az elevitet.semmi gondom nem volt vele soha.Nem volt soha hányingerem,nem hisztam sokat,jo a vérképem.en elégedett vagyok vele.
De egyébként rá is van írva hogy föétkezes kozben kell bevenni(nem ehgyomorra)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!