Kinek mi a tapasztalata a 4d UH Savoya Park-al kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 18:31
1/4 anonim válasza:
Én ott voltam 19 hetesen, de nem voltam elájulva. Kedves volt a nő, meg úgy különösebben nem tudok negatívat mondani, de annyira nem érte meg. 10ezerért nem volt benne az árban a dvd felvétel sem, és csak egy képet adtak ingyen. A másodikra máshová mentünk, és az sokkal jobban tetszett, ugyanannyit fizettünk, de kaptunk érte dvd-t is, és 3 képet, meg valahogy nagyobb élmény volt. Szóval nincs rossz tapasztalatom, de így, hogy a másik hely jobban tetszett, így megbántam, hogy elsőre oda mentünk.
2/4 anonim válasza:
Bezárt a savoya parkban a fitness a játszóház és az uh. is. Felhívtad őket? Neked mit mondtak, miért?
3/4 anonim válasza:
Én csak telefonon beszéltem velük, de nagyon bunkók voltak velem, így aztán el se mentem.
Én a 4D Genesist ajánlom. Mindkét terhességem alatt 3-3 alkalommal voltam náluk, szuper hely.
4/4 szucs oliver válasza:
a savoya parkból elköltöztek a csillagvár bevásárlóközpontba.
Én csalódtam.
Ahhoz képest hogy kifizettem 13400 Ft-ot, nem volt nagy élményem, többet vártam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!