Mik a tapasztalataitok a Tatabányai szülészetről? Pazár doktorrol mi a véleményetek?
Én hozzá járok, nagyon szeretem. Kedves, odafigyel rám, mindig elmagyaráz mindent. Nyugodtan fordulhatok hozzá, ha bármi problémám van. Ő a fogadott orvosom, nála fogok szülni.
A tatabányai szülészet szerintem elég jó. Bár az nem annyira, hogy amint betöltöd a 40. hetet, már fektetnek is be. Ha kell, ha nem. De attól függetlenül jó. Konkrétabban mire vagy kíváncsi?
Igazából arra vagyok kíváncsi,hogy a sok kismama miért válassza inkább a szőnyi kórházat? Annyira rosszul bánnának itt az emberrel? A terhesgondozóba Pazár doktor vett fel először, úgy gondoltam hozzá fogok járni. Azért kérdeztem.
Elég szimpinek tűnt. Te mikor szülsz?
én csak beutalókért járok,de találkoztam már jófej és bunkó dokival, Pazárnál még akkor voltam utoljára,mikor gyereknődokihoz mentem,akkor szimpatikus volt:D(olyan 6-7 éve). Amúgy az engem is érdekelne,hogy milyen itt szülni,mert én is vacilálok a szőnyi és a tb-i között...
szóval bocsi,hogy offoltam,csak szeretném,ha nekem is megamaradna a kérdés...:)
Sok boldogságot a babaváráshoz:)
Én februárban fogok szülni. Most pár napot bent voltam a szülészeten megfigyelésen, és én úgy láttam, hogy elég normálisak az ott dolgozók. Jó, vannak kevésbé kedves szülésznők mondjuk, de hol nincsenek? A csecsemősök megmutatnak mindent, ha kell, meg is fürdetik helyetted a babát. Adhatod rá a saját ruháit, de a kórház is ad.
Aki mostanában szült, és nem volt fogadott orvosa, az sem panaszkodott, vele is nagyon kedvesek voltak.
Szia!
Sógornőm javaslatára a Pazárhoz kezdtem járni. Eleinte nem volt gondom vele. Aztán a 12.hetes uht a kórházban nem ő csinálta. A 16 hetes AFP időpontját nem tudta megmondani. Felhívtam később telefonon, azt mondta, menjek be a kórházba, amikor ügyeletes, és ott megmondja. 40-40 kmt buszoztam egy rohadt időpontért, amit telefonon nem tudott megmondani, mikor 14 hetes voltam. Aztán a 18 hetes uht szintén nem ő csinálta. Utána megállaptította, hogy nyílik a méhszájam 20 hetesen, de nem mondott semmit, hogy mit tegyek, mit ne tegyek. 20 hét alatt felszedtem 4 kilót és rámförmedt, azt mondta, ne egyek kenyér féléket, délután 4 után semmit, még gyümölcsöt se, mert a terhesség végére akkora leszek mint a ház. Na, ekkor durrant el az agyam, és elmondtam a védőnőmnek. Ő javasolta dr. Ördög Istvánt, aki sztks alapon is rendel. Hozzá kezdtem el járni, és le a kalappal előtte! Nála is szültem, Szőnyben.
A tatabányai kórházba akárhányszor csak mentem, unszimpatikus volt minden. UH-ra még a férjem sem jöhetett be, úgy kezeltek, mint a futószalagon... A Pazár uh-t nem csinált, csak akkor, ha pluszban fizettem még neki a vizsgálati díjon kívül is.
Ezzel szemben az sztks orvos mindig csinált alapos uht, mindig érdeklődött a hogylétem felől és a méhszáj nyílására is írt fel gyógyszert. A szőnyi kórházban nagyon emberségesen bántak velem. Voltam bent 31 hetesen is, belgyógyászaton, és nagyon rendesek voltak ott is, és a szülészeten is. Majd amikor lejárt az időm, befeküdtem és a szülés napjáig is minden a legnagyobb rendben, odafigyelésben zajlott. Maga a szülés is pikkpakk volt, és utána a gyermekágy is!
Szia!
Én tbányán szültem 15 hónappal ezelőtt. engem a 40. héten befektettek, mert a kisfiam nem akart megszületni. 1 hetet vártunk, de közben maximálisan odafigyeltek ránk. a vége császár lett mert kisfiam egyeltalán nem akart kibújni, viszont az nst-k már beszűkültek, én pedig teljesen zárt voltam. az én fogadott orvosom dr. Pálos Lajos volt, vele is teljesen elégedett vagyok.
Az egész 2 hét benntlétről én csak jót tudok mondani, mindenkivel maximálisan meg voltam elégedve. Ha szót fogadsz a nővéreknek, akkor nagyon normálisak, ők csak jót akarnak az embernek. Ezt csak azért mondom mert volt ott egy 40es nő, 3.császárral és állandóan ellenkezett, sosem azt csinálta amit mondtak, nah vele úgy is bántak. Én pedig 1. császáros voltam, tényleg megfogadtam minden tanácsukat.Én másnap már vígan jártam a folyosón,2 nap után elláttam egyedül a kisfiam, addig ez a nő csak sajnáltatta magát és tojt rá a gyerekére.Az egész szoba kivolt tőle.
Nah, de hogy visszatérjek. Szerintem nyugodtan válaszd ezt a kórházat,már csak azért is mert MEGYEI kórház, százszor jobban felszerelt, mint egy kisvárosi kórház. Nagyon sok mindenre fel vannak készülve, ez sem utolsó szempont. Esztergom és Győr is oda küldi azokat a babákat, akikkel van baj van, ezt szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni.Pazárral találkoztam, de róla nem tudok nyilatkozni,mert nem ismertem ki. Azt tudom, h nem ő a "sztárorovos" a kórházban, de én se jót, se rosszat nem tudok róla mondani.
Én most 8 hetes vagyok :) és ismét Páloshoz járok, a fogadott szülésznőnek is azt fogom választani, aki akkor volt.de ha nem Páloshoz járnék, akkor tuti a Málikot ajánlanám, mert ő az egyik legkorrektebb doki bent a kórházban. Ha van kérdésed nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!