Milyen tapasztalataitok vannak a győri szülészetről?
Annyi rosszat olvastam mostanában róla, ahol főleg a csecsemős nővéreket szidják!
Nektek mi volt a benyomásotok az egészről?(dokik, szülésznők, csecsemősök, osztály ... bármi, ami eszetekbe jut)
Köszönöm!
Hát igen, a csecsemősök nem a legek, de el lehet viselni. Az a lényeg, hogy állj ki magadért, ne légy nyuszi, mert akkor kihasználják. Ha kérdésed van, kérdezz bátran, segítenek.
A szülésznők tünemények, egy rossz szavam nem lehet róluk. Dokik szintén. Nekem volt saját, de vizitkor is mindenki normális volt.
Wc, fürdő...hát necces. Én Domestos kendővel jártam wc-re, de még így is összeszedtem húgyúti fertőzést. Zuhanyzóba szigorúan papucsba, és csak ahhoz nyúltam amihez muszáj volt.
Kaja: mivel császáros voltam epés-pépes menüt kaptam, hát senkinek nem kívánom. Előtte 2 napig bent feküdtem, akkor normál kosztot kaptam, az jó volt.
Összességében én szívesen gondolok vissza az ott töltött időre, mert életem egyik legcsodásabb időszaka kezdődött ott. Kislányom feledtette velem az össze bosszúságot. Következőnél sem választanék mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!