Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a Szombathelyi szülészetről és csecsemős részlegről mostanában szült kismamák?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.Én másfél éve szültem ott és február elején megint megyek :-))

A szülőszobák nagyon modernek és szépek.Nemrég lettek (kb 2-3 éve) felújítva.Nekem indított szülésem volt,de császár lett a vége.Aki akkor éppen ott volt szülésznő, ő nagyon rendes volt és a választott dokim is ott volt.Aznap pont ő volt az ügyeletes.A csecsemős osztály már nem volt a legjobb.Főleg a wc-ben és a zuhanyzóban lévő higénia vágta ki nálam a biztosítékot.A nővérek közül voltak rendesek és nem túl rendesek is.Mi a 2.napon a férjemmel kivettük a vip apartmant,így ő is ott maradhatott velem.Igaz 10.000Ft/nap de mivel Szh-től kb 40 km-re lakunk,ha napi 2x feljött volna meglátogatni,akkor majdnem u.ott lettünk volna pénzben,az üzemanyag miatt.Az a szoba nagyon szuper és csak javasolni tudom mindenkinek.Ha van valami konkrét kérdésed írd meg nyugodtan,vagy írhatsz privit is.Te mikor szülsz??

2010. nov. 16. 14:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Én február végén fogok szülni. Első baba ezért érdeklődöm. Egy szobában hány anyuka van általában? A babák együtt lehetnek az anyukákkal?
2010. nov. 16. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Általában 3an vannak 1 szobában.Igen Veled lehet a baba.Minden jót kívánok!!
2010. nov. 16. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked is minden jót!
2010. nov. 16. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, én már kétszer szültem itt, elsővel 2008.feb., második 2010 márc. A válasz egyszerű szerintem szakmailag azért mindenki ért a dolgához és igazából ez a lényeg. Az igaz, hogy vannak kedves, és kevésbé kedves orvosok is meg nővérek is, illetve ne számits rá, hogy majd körülzsongnak, de tartani nem kell semmiféle komplikációtól, mert mindenki érti a dolgát. Egyébként vannak 6 ágyas, 3 ágyas szobák is, hogy te melyikbe kerülsz azt nem lehet tudni előre. A babáddal viszont utána teljes mértékben te foglalkozol legtöbben leszarják,hogy mi baj van a gyerekeddel. Ha még kérdésed van ezzel kapcsolatban nyugodtan irj, válaszolok mindnre.
2011. jan. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!