Milyenek a tapasztalataitok a szombathelyi szülészetről mostanában szült kismamák? 40 hetes km
Az, hogy nem a saját dokidnál szülsz, szerintem nem gáz, mert sok kedves orvos van. Én pl. Barabás Józsefnél (ő eléggé új) szültem, amúgy a Petky doktornőhöz jártam. A szülésznőkön sok múlik, leginkább ők vannak ott úgyis. A vajúdás kezdetén egy Kinga(?) nevű volt ott, ő annyira nem volt szimpatikus, de a végén, aki nagyon sokat segített, Marcsinak hívják.
Ha van bármilyen ismeretséged, protekciód, ajánlom, vedd igénybe, mert akkor sokkal segítőkészebb mindenki.
Én is a Petky doktornőhöz járok, ill. 2szer nála szültem, de sajnos már nem ügyel aug. óta :(
Te mikor szültél?
Apás szülés volt?
Tényleg jók az új szülőszobák?
Köszi a választ!
Én is nem rég szültem. A protekció tényleg sokat számít. Amíg nem tudták, hogy a párom egészségügyis nem igazán foglalkoztak velem, utána már a seggem is kinyalták.
Az én dokim a kórházba volt az ultrahangon mikor szültem és feljött, megoldotta. Nálam inkább a doki segített sokat, nem a szülésznő.
A szülőszobák nagyon jók! Bár én semmit nem használtam, inkább csak sétálgattam és zuhanyoztam sokat!
Nálunk apás szülés volt! Nagyon sokat segített a párom.
Ha van valami kérdésed nyugodtan kérdezz!
A csecsemős részleg tényleg nem túl jó. A szobák egész tűrhetőek, de a wc-k, mosdók nincsenek rendesen takarítva, mikor én voltam, még kézmosó sem volt (mert hogy nem volt rá pénz állítólag) viszont mindkét wc-n két teljes napon át ömlött a víz (arra viszont volt pénz, ezek szerint.) A babák terme eléggé huzatos, mivel egy ilyen kis fiók-szerűségen keresztül lehetett őket ide-oda gördíteni, azon keresztül meg járt a levegő. (Az én babámnak rendesen lobogott a haja, olyan huzat volt.)
A csecsemős nővérek közül a fiatalabbak kedvesek, lehet őket kérdezgetni, az idősebbek közt volt egy-kettő, akiket jobb volt elkerülni. Majd rájössz, kiket :)))
A VIP-szobákkal kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, de ha valaki először szül, azért jó, ha nem egyedül van; a többi tapasztaltabb anyuka sokat tud segíteni (többet, mint némelyik nővér.)
Van pár kérdés & válasz ezen az oldalon, nagyon sok véleményt találsz, ha szétnézel. A többség nem túl jó, készülj fel :))) De általában csak 3-4 napot kell ott tölteni. Szülés után az ember csurig van hormonokkal, én is egy csomó mindent a lelkemre vettem, utólag már csak legyintek.
Azt tudom még tanácsolni, hogy ha kérdésed van a szoptatással, pelenkázással kapcsolatban, Te magad járj a nővérek nyakára, mert maguktól nem tartanak "bemutatókat", de arra készülj fel, hogy mindenki mást fog mondani.
Utolsónak Te mikor szültél?Mert amikor én voltam ott akkor is ömlött a wc-ben a víz.Elég érdekes.Vagy egyidőben szültünk vagy állandóan folyik ott a víz :-)))
Utolsó elötti voltam.
:))
Szia, 2009.07.28-án este. Te?
Kingát valószínűleg műszak végén kaphattam el, és arra már, gondolom, le voltak amortizálva az idegei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!