Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetesen elkaptam ezt a...

8 hetesen elkaptam ezt a vírust. Mit szedhetek ilyenkor, és mit csiáljak?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy valami gond lesz a babával.
2008. jan. 17. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ne kisérletezz recept nélküli szerekkel, vagy otthoni gyógymódokkal, inkább menj el a dokihoz mond meg, hogy terhes vagy és keresnek neked olyan gyógyszert amit nyugodtan szedhetsz, még a terhesség elején tartol úgyhogy mindenképp fő az elővigyázatosság. Mielőbbi jobbulást! (25 hetes kismama)

2008. jan. 17. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen homeopátiás szereket tanácsolnék neked pl Oscillococcinum,nekem bevált, mert én is elkaptam 2 nap alatt helyre hozott.De arra vigyázz, hogy a hőd ne menjen 38 fölé, mert az már károsítja a babát.A virus önmagában nem okoz bajt neki.
2008. jan. 17. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképpen menj el orvoshoz ez nagyon fontos!

Én 2x voltam benne. Először nem mentem dokihoz és gyógyszerek nélkül szenvedtem. Másodszor már nagyon beteg lettem és orvoshoz kellett vinni. Antibiotikumot irt fel amit kismamáknak lehet szedni: Ospen 1500

A lázad ne menjen fel 38 fölé erre nagyon ügyelj és ne stresszelj!!!!

Üdv: 14 hetes kismama.

2008. jan. 17. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia szerintem ha nem vagy lázas, akkor csak természetes gyógymódokat csinálj: fokhagyma, citrom, tea, sok gyümölcs és borogasd magad. A lázad ne menjen fel 38 fölé, ha igen massziv borogatás, ne a hasadra, és ha akkor sem megy le, akkor bevehetsz paracetamol származékot pl. Rubophen. A láz a legrosszabb a babának, a vírustól nem lesz semmi baja, az antibiotikum pedig úgysem jó a vírusra. ne menj sehova, sokat pihenjél és inkább hívd ki a háziorvost is, mert a rendelőben még vársz bekpnek az influenzával. Egyáltalán nem biztos, hogy influenzád van, rengeteg más vírus is itt van, én most gyógyultam ki belőle. A fokhagyma csodákra képes, de a gyomrodra vigyázz. gyógyulj meg!!!!!
2008. jan. 17. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!