A gyűrűs inga-teszt kinek jött be és kinek nem?
A lényege, hogy a karikagyűrűdet egy cérnára kötöd és a hasad fölé tartod. Próbálsz nem mozogni, aztán az "inga" megmutatja, hogy kisfiút vagy kislányt rejt a pocakod. Ha jobbra-balra leng, akkor fiú, ha kőröz, akkor lány.
Aki már tudja a babája nemét, próbálja ki és írja meg az eredményt, nagyon kíváncsi vagyok :)
Köszi előre is!
Ha nem a hasad, hanem a bal csuklód fölé tartod (csukló belső oldala), akkor meg sorban mutatja a gyerekeid nemét. Ez a része nekem bejött, szépen mutatja a kisfiamat, most másodikra kislányt jósol, de neki még nem tudjuk a nemét...
5lány és egy fiu? Jaj de édes! :-)
Már gyúrtok a kisfiura? MIt fognak kezdeni vele a kiscsajok! :-)
Nekem két fiut, egy lányt mutatott és férjemnek is. Két fiunk már van- készülünk a kislányra!
férjemnek három különböző helyen is megjosólta jósnő, látó, hogy 3gyereke lesz, 2fiu és 1lány! Egymástól függetlenül- mindhárom ezt mondta, és még az inga is!
:-)
Nekünk bejött.Lányt mutatott végig, és az is lett.
Jó hogy kiírtad a kérdést, mert most megint kismama vagyok, de nem néztem még meg.
Szia!
Én úgy ismerem, hogy arany nyakláncon kell nézni, nem cérnán, de lehet azzal is jó. Mi a szobatársaimmal a középsuliban csináltuk először. Ott úgy tudták, hason kell nézni, s ott egy lányt s egy fiút mutatott nekem. Miután megtudtam, hogy fiam lesz, kételkedtem benne. Aztán hallottam, csuklón kell nézni. A férjem is benne volt, nekem s nekem is megcsináltuk még egyszer. Ezúttal csuklón, s kisfiú jött ki elsőnek mindkettőnknek, aztán kislány. A kínai naptár nekem lányt jsolt. A fiam még nem született meg, de a sima uh-n s a 4d-n is fiút láttak, s kukiját, herezacskóit is megmutatták. Szóval nekem a csuklós módszer jött be.
Nekem úgy gondolom jót jósol!!!
2 orvos kislánynak látta az UH-án a pocaklakót,ebből az egyik 4d volt amin mi is láttuk a leányságát!!A csuklómnál is elsőre lányt,majd kisfiút,majd még egy lányt mutatott.(Most még úgy gondoljuk hogy minimum 3 gyerkőcöt szeretnénk.Mindketten nagy családban nőttünk fel.:))Az érdekes az volt,amire megmutatta a harmadikat utána leállt.Szinte meg sem moccant a gyűrűm.:)
23 hetes km
Az ilyen "eszkozoket" allitolag a tudatalatti iranyitja, es mivel mindenki mas, eloszor meg kell kerdezni, hogyan fogja mutatni a fiut es a kislanyt. Azon kivul arra is kell vigyazni, hogy nehogy a tudatunkkal megis befolyasoljuk az eredmenyt, ugyhogy a legjobb, ha valaki mas csinalja.
Nekem kisfiu jott ki, hat majd meglatjuk :)
Sziasztok,
Nekem a kinai naptar bejott lanyt irt mikor a lanyommal voltam varandos es most van egy 3 eves Violam.Most fiut ir es szerintem is fiu lesz, remelem kovi heten kiderul. Kivancsisagbol kiprobaltam az ingat es korbe forgott a gyuru a cernan.
Egyebkent en ugy tudom es olvastam hogy ha baloldalon es kozepen rugdos a pici akkor fiu ha jobb oldalon es fent a bordaid alatt akkor lany... Amiben lehet igazság mert kislanyom majd kiakarta rugni a bordaimat... :) egyebkentmost amiota megtudtam hogy állapotos vagyok azota van egy nagyon eros erzesem hogy fiam lesz... Nagyon örülnénk neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!