Gyűrűs jóslás lányt mutat, az ultrahang fiút. Tapasztalatok?
nekem pont forditva volt...
gyürü : fiú
kinai hor.fiú
tünetek:fiú
hasforma:lány
uh-lány..... lányka lett.
az uh az igaz!
Nehogy már a boszorkányoknak higyjél. Jéééézus....
Gondolom láttad te is az uh-on a zacsit és a többit. Nem is értem a kérdést.
Szia.Nekem lányt mutatott az inga és a kínai horoszkóp is,uh-n,végig kisfiút mondtak, hát az is lett:-),ma már 22hós, és 100lányért sem cserélném el(pedig én nagyon lányt szerettem volna).
Üdv
Nekem az inga fiut, a horoszkopom fiut, a megerzesem fiut, az uh a 34 heten pedig szinten fiut. Es a vegen született egy csodaszep kisfiam :D
Ugyhogy nekem nagyon bejött.
Atyaég......! :D
Inga, gyűrű, varázsgömb...hát ez nem semmi!
Ezt a kérdést tett fel majd az Uh-s orvosnak is, megnézném a fejét! :)
Kérdésre válaszolva: UH-nak hinnék.
Mi annyira hittünk az ingának hogy miután két lány után mindkettőnknél fiút jósolt, belevágtunk és bizony bejött, itt alszik a karomban. Tudom bugyután hangzik, dehát az akarat sok mindenre képes. És akinek megcsináltam mindenkinek kimutatta azt amije van, kivéve a barátnőmnél tévedett aki velem egyszerre volt babás. Az álmaim sem tévedtek, csak a kinai a 3. babánál, ott is lányt mutatott, de én az ingának akartam hinni. :-)
Egy biztos, az uh az biztosabb mindennél, de ugye ott is tévedhetnek, többet is hallottam. A legutóbb pont a szülészeten. Lányt mondtak végig a csajnak, és mikor hasára tette a doki a kisfiút megkérdezte a dokit, hogy ez meg mi? Hisz lányt mondott. Nagyon csalódott volt szegény, mert beleélte magát hogy fiú után lánya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!