Mennyire megbízható a gyűrűs jóslás a baba nemét illatően?
szerintem semennyire. ha valakinek bejött ezzel, az csak vélelen lehet.
a ciklus.hu-n ha beirod a ciklusaidat megmutatja mely napokon foganhat fiú vagy kislány baba.(czeizel féle) Mi ez alapján terveztünk fiú babát és fiú is lett.
És ha egyszer fiút jósol, máskor pedig lányt akkor hermafrodita lesz. :DDD
Na jó, viccet félretéve. Egyetértek az első válaszolóval, erre nem lehet alapozni ez csak egy kitaláció. Mintha én azt mondom neked, dobj fel egy érmét, ha fej fiú ha írás lány. És azt mondom, hogy nálunk a faluban (holott városban élek) ezt sok-sok éve használják. Értelmetlen.
Ha mégis egyezés lesz az csak véletlen. Végül is 2ből nem nehéz eltalálni ;)
Szia. Nekem is lett ez csinálva :) DE csukló felett még nagyon régen. Nem lett hermafrodita :)1 fiút és lányt josóltak igy . Ebben a sorrendben. Hát mit mondjak,10éve született a fiam,11hete a kislányom :) Nekem pont bejött..
Sőt még anno anyunak is a munkahelyén valaki csinálta ezt,és kijött 2lány 1 fiú,akkor mi már megvoltunk,nagyok voltunk a hugommal,még mondta is áá neki már nem lesz több :) Erre lett egy öcsém,13év korkülönbség van köztönk :)Ő most 18éves :)MInden jót...
Szerintem semennyire.
Nekem az összes létező jóslás, illetve népi babona szerint kivétel nélkül, fiam van.
Ehhez képest gyönyörű 1 hónapos kislányom van!
Szia, én pont fordítva ismerem. Ha körbe jár akkor lány, ha simán kileng akkor fiú. Ez egy babona mégis minden babás barátnővel megcsináltuk és mindenkinek bejött. Még nekem is :)
35 hetes terhes kisfiúval :)
Tudjátok miért tartom az ingás/gyűrűs módszert megbízhatatlannak? Mert akárhol olvasok róla, mindenki másképp mondja hogy melyik eredmény a fiú, melyik a lány.
A kérdező (ha jól emlékszem) azt írja, hogy ha fiú akkor körben kezd el kilengeni, ha kislány, akkor oldalra, tehát jobbra-balra (esetleg előre-hátra), DE máshol meg azt írják, hogy ha körben kezd el kilengeni akkor kislány, és akkor a kisfiú, hogy ha egyenesen leng ki oldalra. Most mi az igazság? Na emiatt nem tartom ezt megbízhatónak, mindenki mást mond az eredményről.
Szia, szerintem poénnak mindenképpen jó, legalábbis mi jókat kacarásztunk rajta, mikor próbáltuk, és még be is jött!:))
(én is fordítva tudom egyébként-ha körbe körbe akkor lány)
Nekem a ciklus.hu szerint fiamnak kéne lennie, mert peteéréskor voltunk együtt, de mégis kislányom lesz.A lényeg egyébként mindegy, csak egészséges legyen!!
Üdv: 20 hetes kismami
Ebben nem igazán hiszek. Bohóckodásnak gyerekkoromban elment. :)
Én járok jósnőhöz (férjem keresztanyja). Sok minden bejött, amit jósolt. De akár hányszor jósolta a picit, mindig kislányt mutatott. Eddig úgy voltam vele, hogy ez is lehet bejön. De a múlt héten uh-n a doki azt mondta, lehet kisfiú, de nem biztos. Már nagyon kíváncsi vagyok. Ő hivatásos boszorkány. de vannak dolgok, amik nem jönnek be (a jövő képlékeny). De a gyúrús módszerben tényleg nem hiszek.
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!