Mennyire megbízható a gyűrűs jóslás a baba nemét illatően?
Ugye most nem komoly, hogy csak azért lett lepontozva a válaszom, mert én nem hiszek ebben a gyűrűs módszerben??? Minek vannak feltéve ezek a kérdések, ha nem írhatok le a saját gondolataimat és nem írhatok ki a saját véleményem??? Én nem pontozok le csak azért senkit, mert az ő véleménye, tapasztalata nem egyezik az enyémmel! Érdekes ez! Na mindegy! És nyugodtan le lehet pontozni ezt a válaszomat is. Amúgy sem a kérdésre válaszoltam vele!
A 20 hetes kismami
Hát ez az.Én is csak a tapasztalatomat irtam,amit a kérdező
kérdezett csak arra válaszoltam....engem is lepontoztak:)
Ha nem hiszel azért,ha véletlen bejött azért ....:)
Engem is lepontoztak, mert leírtam az igazat, vagyis hogy azért kételkedek ebben az ingás módszerben, mert mindenhol mást írnak hogy ha így leng ki, akkor fiú, ha úgy, akkor lány, másutt meg pont fordítva írják az eredményt.
Ilyenért lepontozni valakit! Hova fajul a világ.... (Le merném fogadni olyan pontozott le, aki fanatikusan elhiszi az ilyesmit és szerinte ez a módszer mindig igazat jósol....)
A helyzet az, hogy nem ez az egyetlen olyan kérdés, ahol a véleményeket pontozták le. Volt, hogy az egyik elevites kérdésnél lepontoztak szinte mindenkit. Pedig ott is csak azt írták le a kismamik, amit ők tapasztaltak, vagy amit nekik mondtak. Akkor hogy is van ez? Már nem merem leírni a véleményem, mert tudom előre, hogy bármit is írjak, azt úgyis lepontozzák. Most ha a kérdés feltevője azt látja, hogy le van pontozva, akkor azt gondolhatja, hogy a válasz rossz. Pedig lehet, hogy csak egyszerűen ellenkezik más véleményével vagy tapasztalatával. Jujj most kicsit bepörögtem. Na jól van, hagyom is. Bocsi, hogy már megint nem a kérdésre válaszoltam!
A 20 hetes kismami
Szerintem egyszerűen gonoszságból, nem tetszésből, mert valaki máshogy gondol valamit és az illetőnek nem tetszik, így fogja magát és minden olyan választ lepontoz ami nem egyezik az övével, még akkor is ha a válasz hasznos és helyes, mert általában egy éremnek két oldala van.
Ez olyan mintha valaki megkérdezné ki szereti a citromos teát, és aki a tejes teát szereti, hiába megissza a citromos teát ő is, direkt kiszúrásból gonoszkodva lepontozza azokat, akik leírják hogy szeretik a citromos teát. Csak úgy poénból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!