Mennyire lehet megbízható a kínai fogamzáskalkulátor, a baba nemét illetően?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 18:00
1/11 anonim válasza:
Nekem mindkét gyermekemet pont ellenkező neműnek írta, mint ami valójában lett. :)
3/11 anonim válasza:
nekem azt írta hogy kislányom lesz... hát a kisfiam azóta már 5 hónapos:)
4/11 anonim válasza:
Nekem 2szer bejött, kisfiút jósolt, az is volt mindkettő.
Persze, én akkor néztem meg,amikor terhes voltam már, nem pedig előtte.
Most majd szeretnénk kislányt, kiváncsi vagyok, hogy sikerül-e a naptár szerint.
Anyunak, sógornőmnek, barátnőimnek bejött.
Van akinek bejön, van akinek nem.
5/11 anonim válasza:
Nekem mind a 2 bébit lánynak mutatja.
Az első lány is lett, a másodikat most várjuk, és úgy néz ki Ő is lány lesz...:)
6/11 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdeztem, mert nekem még régen azt jósolták, hogy 1 fiú és 1 lány lesz. A fiú már éppen itt rosszalkodik, a másodikat meg ma teszteltem pozitívra. :)
A kínai szerint fiú lenne. Majd kiderül. Igazából mindegy csak egészséges legyen. Tudom ez egy kicsit elcsépelt mondás, viszont 100%-ban igaz!!
2009. jan. 12. 18:09
7/11 A kérdező kommentje:
Hozzátenném még hogy az első terhességemnél nem volt semmi rosszullét, émelygés, hányinger. Na, ezt most enm mondhatom el. Ez jelentheti hogy lány lenne?
2009. jan. 12. 18:11
8/11 anonim válasza:
a lányomnál bejött,másodiknál fiút jósolt ultrahang szerint ismét kislány lesz.tehát fele fele arányban jött össze.
9/11 anonim válasza:
A babazo.hu oldalon csináld. Én akárkinek megnéztem, eddig mindenkinek bejött az, amit írt. Ezért volt aki dühös is volt rám. :-) Nekem is fiút jósolt és fiam is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!