A gyűrűs inga-teszt kinek jött be és kinek nem?
A lényege, hogy a karikagyűrűdet egy cérnára kötöd és a hasad fölé tartod. Próbálsz nem mozogni, aztán az "inga" megmutatja, hogy kisfiút vagy kislányt rejt a pocakod. Ha jobbra-balra leng, akkor fiú, ha kőröz, akkor lány.
Aki már tudja a babája nemét, próbálja ki és írja meg az eredményt, nagyon kíváncsi vagyok :)
Köszi előre is!
Ha nem a hasad, hanem a bal csuklód fölé tartod (csukló belső oldala), akkor meg sorban mutatja a gyerekeid nemét. Ez a része nekem bejött, szépen mutatja a kisfiamat, most másodikra kislányt jósol, de neki még nem tudjuk a nemét...
Nekem jobbra-balra lengett, kislányom lett. Sógornőmnek kőrbe ment, kisfia lett.
Szóval épp ellentétesen, ahogy írtad.
Viszont azt eltalálta a gyűrű, hogy ellentétes nemű babánk született. :):)
A csuklóm felett egy fiút és egy lány mutatott. Hát az első babám lány lett. :)
Szóval nekem össze-vissza mutatott mindent, de biztos vagyok benne, hogy valakinek ez is bejött, mint ahogy a kínai naptár is, amely szerint fiamnak kellett volna lennie. :)
nekem 2 kislányt jósolt, mindig!!! eddig egy fiam van...
nem jött be...
Nekem még középsuliban csinálták a csuklóm felett.7 gyereket mutatott ki,4 fiút és 3 lányt.Most várom az elsőt és többet nem szeretnék,mert ez is későn érkezett.Tuti nem fogok még 6 gyereket szülni :)
34hkm
A csukló fölött 1 lány egy fiú.Van egy 4 éves kislányom és egy 24 hetes pocaklakóm, aki kisfiú.
Nekem bejött.A kínai naptár viszont nem.Nekem is van egy nem reprezentatív felmérésem.Hol mozdult először?Jobb oldalt v. középen-fiú, ha bal oldalt lány.Ez is igazolódik a környezetemben, de itt is kérdeztem már, nagyon vegyes az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!