5 hetes terhesen sikerült ledöntenie az influenzának, lehet baja a magzatnak?
huha....ha nincs lázad akkor nincs gond, ha pici lázad van akkor sem biztos, hogy baj lesz.Kúráld magad természetes módon, tea, méz, egyél sok fokhagymát úgy, mintha gyógyszer lenne.Napi 2-3ezer mg c vitamin, sok sok pihenés!
Szorítok nektek, ne izgulj, hanem pihenj, aludj amennyit tudsz!
Kérdezd meg a háziorvosodat, én ezt találtam a betegtájékoztatón: "Terhesség/szoptatás: Terhesség során, elsősorban az első három hónapban és a terhesség utolsó 6 hetében, csak különösen indokolt esetben, fokozott orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható."
Jobbulást, reméljük nem lesz semmi baj.:)
Szia!!! Hát remélem hogy nem, mert én ugyanebben a cipőben járok mint te...Nekem azt mondta a doki hogy első 12 hétben algopyrint ne vegyek be, én is panadolt veszek be ha lázam van, amúgy meg sinupret-et kaptam még a patikában. ez homeós. Hát egyenlőre nem érzem,hogy használna!
Boldog babavárást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!