Szerintetek nem veszik észre 25 hetesen kabátban a hasam, vagy más oka van, hogy nem adják át a helyet?
először bosszankodtam, hogy mindenki bunkó, de már kezdek elbizonytalanodni, hogy lehet, hogy csak nem vesznek észre?
hozzátenném: nem azért szeretnék leülni, mert kiváltságosnak érzem magam, vagy mert fáj a derekam (egyelőre nem fáj), hanem mert féltem a babámat egy esetleges ütéstől.
Nekem szerencsém van ezzel, általában autóval járok, vagy a férjem visz, nem kell buszon, bkv-n utaznom.
Amíg Budapesten laktunk és tömegközlekedtem, addig igyekeztem figyelmes lenni a kismamákkal. De csak a kismamákkal. Legszívesebben lerúgtam volna az ötvenes szatyrokat, akiken kiló festék, szőrmebunda és affektálva nyafog, hogy a mai fiatalok...
De már nem csak a tömegközlekedésnél figyelmetlenek az emberek, nekem rendszeresen a boltban akarják nekitolni a kocsit a pocakomnak. Komolyan, kész kommandózás a bevásárlás, hogy ne fusson nekem egy neveletlen kölyök se, ne toljanak nekem bevásárlókocsit, ne lökjenek fel, hogy vehessenek a 6 Ft-os zsömléből, ne könyököljenek le...
Az egész társadalmunkra jellemző lett a "dögöljön meg a szomszéd tehene a lovával együtt" mentalitás. Elszomorító.
az első válaszoló vagyok aki a linket küldte.
Reggel rohantam most van egy kis időm, hát én akkor annyira megdöbbentem hogy szégyen ide -oda kiirtam egy kérdést ezzel kapcsolatban, ime:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Na itt a 19 éves lány!!! válaszait érdemes elolvasni. Remélem egyszer Ő is lesz terhes...
Sziasztok!
Én ma a dokinál voltam (EKG).36hetes terhes vagyok, borzalmas vagy a hasam, előtte voltam vérvételen enni sem tudtam semmit...
A lényeg nagy pocakkal álok, 1pólóban mert volt vagy 30fok benn, senki meg nem kérdezte volna hogy le-e ülnék.
Valamint megszédültem és senki de senki nem kérdezte volna meg hogy jól e vagyok, egy 70-80éves nénike ültetett le a helyére pár percre még jobban nem lettem...
13:34-nek mi az hogy szóljon,ha valamit akar?Abból indultunk ki,hogy nem látják az emberek a nagy pocakot?Szólnom kéne hogy terhes vagyok,mert szerinted dinnyét loptunk?
A 19 éves lányhoz pedig csak annyit,hogyha valaki minden reggel olyan,mint aki sza.. reggelizett, ne csodálkozzon hogy ennyi baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!