Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek nem veszik észre...

Szerintetek nem veszik észre 25 hetesen kabátban a hasam, vagy más oka van, hogy nem adják át a helyet?

Figyelt kérdés

először bosszankodtam, hogy mindenki bunkó, de már kezdek elbizonytalanodni, hogy lehet, hogy csak nem vesznek észre?

hozzátenném: nem azért szeretnék leülni, mert kiváltságosnak érzem magam, vagy mert fáj a derekam (egyelőre nem fáj), hanem mert féltem a babámat egy esetleges ütéstől.

2010. dec. 8. 09:36
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Soha nem felejtem el,amikor egyszer egy tömött buszon utaztam és szintén nem adták át a helyüket a "nagyon fáradt utasok" egy kismamának,és egyszercsak hatalmasat fékezett a busz és a kismama elesett (meg még mások is),beverte a pocakját és csak sirt,hogy mi lett a babájával.Szörnyű élmény volt.Igazatok is van!Nehogy átadjátok a helyet!Annyi primitiv,unintelligens van ebben az országban,és még csodálkozunk hogy itt tartunk.
2010. dec. 8. 11:17
 32/40 anonim ***** válasza:
Én amikor terhes lettem eldöntötem,hogy ilyenen nem húzzom fel magam.Amikor valaki át adta a helyet vagy elöre engedett valahol vagy megállt egy autó a zebránál akkor már jó napom volt.De 28.-dik hétig dolgoztam,már látszodott a pocakom amikor egy iszonyú búnkó,köcsög vevő kiakasztott úgy hogy a raktárba rohantam be bögni.Most is felhúzom magam rajta ha vissza gondolok rá.Ha arról van szó,hogy adják át a helyet mondjuk terhesgondozáson simán szólok(ahol mondjuk apuka halál nyugodtan terpeszt a széken).
2010. dec. 8. 11:48
 33/40 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém van ezzel, általában autóval járok, vagy a férjem visz, nem kell buszon, bkv-n utaznom.

Amíg Budapesten laktunk és tömegközlekedtem, addig igyekeztem figyelmes lenni a kismamákkal. De csak a kismamákkal. Legszívesebben lerúgtam volna az ötvenes szatyrokat, akiken kiló festék, szőrmebunda és affektálva nyafog, hogy a mai fiatalok...

De már nem csak a tömegközlekedésnél figyelmetlenek az emberek, nekem rendszeresen a boltban akarják nekitolni a kocsit a pocakomnak. Komolyan, kész kommandózás a bevásárlás, hogy ne fusson nekem egy neveletlen kölyök se, ne toljanak nekem bevásárlókocsit, ne lökjenek fel, hogy vehessenek a 6 Ft-os zsömléből, ne könyököljenek le...

Az egész társadalmunkra jellemző lett a "dögöljön meg a szomszéd tehene a lovával együtt" mentalitás. Elszomorító.

2010. dec. 8. 11:51
 34/40 anonim ***** válasza:
Sajnos ez általános jelenség. A terhesség alatt sem figyelmesek, és a kisbabás anyukákkal sem. Egyszer a 3 hónapos kislányommal 2 órát vártam a vérvételnél, mert 8 öregasszony is bement előttem, aztán kijövetel után megálltak fél órát traccsolni, akkor már nem volt sürgős... Ja, amikor már 2 gyerekkel álltam sorban (egy két hónapos a babakocsiban, és egy 3 éves), akkor is beálltak elém, és amikor figyelmeztettem, hogy én is oda várok, megkérdezte, hogy nem szégyenlem-e magam, hogy egy idős asszonyra rászólok? Mondtam, hogy szégyellje ő magát, hogy 2 pici gyerek elé beáll... Ez van, lányok. Egyébként a linkben gusztustalan az a válaszoló, aki azt írta, hogy mit érdekli őt egy idegen ember idegen gyereke. Remélem, vele is így lesz egyszer, és megtapasztalja majd a hozzá hasonló "kedves" emberek "figyelmességét"... Idióta.
2010. dec. 8. 11:58
 35/40 anonim ***** válasza:

az első válaszoló vagyok aki a linket küldte.

Reggel rohantam most van egy kis időm, hát én akkor annyira megdöbbentem hogy szégyen ide -oda kiirtam egy kérdést ezzel kapcsolatban, ime:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Na itt a 19 éves lány!!! válaszait érdemes elolvasni. Remélem egyszer Ő is lesz terhes...

2010. dec. 8. 13:21
 36/40 anonim ***** válasza:
30 eves 28hetes km vagyok. nekem nem adjak at a helyet, de nem is kell!!!! viszont 18 eves koromban volt egy balesetem es combcsonttoresem lett. sajnos az egyik labam rovidebb mint a masik, de nem latszik a jarasomon hisz sokmindennel korrigalni lehet. azert hozom ezt ide fel, mert a baleset utan amikor ismet buszozni kezdtem, volt joparszor hogy ott alltak es magyaraztak hogy adjamat a helyet. en nem tudtam sokaig allni, annak is orultem hogy jarni tudok, de kerdezem en miertis kell nekem errol beszamolni annak aki a helyert visitozik? sok osszetuzesem volt ebbol kifolyolag hogy tanulo vagyok en nem vagyor faradt stb... de honnan tudjuk hogy aki ul annak eppen mi a baja?? szerintem ha valakinek valaire szuksege van, igenis szoljon mert szobol ert az ember!
2010. dec. 8. 13:34
 37/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma a dokinál voltam (EKG).36hetes terhes vagyok, borzalmas vagy a hasam, előtte voltam vérvételen enni sem tudtam semmit...

A lényeg nagy pocakkal álok, 1pólóban mert volt vagy 30fok benn, senki meg nem kérdezte volna hogy le-e ülnék.

Valamint megszédültem és senki de senki nem kérdezte volna meg hogy jól e vagyok, egy 70-80éves nénike ültetett le a helyére pár percre még jobban nem lettem...

2010. dec. 8. 13:57
 38/40 anonim ***** válasza:
70%

13:34-nek mi az hogy szóljon,ha valamit akar?Abból indultunk ki,hogy nem látják az emberek a nagy pocakot?Szólnom kéne hogy terhes vagyok,mert szerinted dinnyét loptunk?

A 19 éves lányhoz pedig csak annyit,hogyha valaki minden reggel olyan,mint aki sza.. reggelizett, ne csodálkozzon hogy ennyi baja van.

2010. dec. 8. 14:51
 39/40 anonim válasza:
Én 20 hetes terhes vagyok és nekem sem adják át a helyet.Bár nem nagyon látszik hogy terhes vagyok.,valamicske azért igen.De sajnos ilyenek az emberek.Én sajnos beteg vagyok vele és fájdalmaim vannak még sem adják át a helyet.Vegyél fel olyan kabátot amibe jobban látszik a hasad és ha szerencséd van találsz egy olyan emberkét aki figyelembe veszi az állapotodat.Bár én is nagyon féltem hogy meg ütnek a buszon ezért inkább sétálni szoktam ha sokan vannak és tudom hogy nem nagyon férek el.Inkább elkerülöm hogy baj legyen.Gratula a babához.
2010. dec. 8. 21:49
 40/40 anonim ***** válasza:
Én 15 hetes terhes vagyok, van egy kis pocakom, de annyira még nem látni. Megmondom őszintén, hogy a buszon felszálláskor igyekszem mindíg előrre kerülni, van, hogy tolakodok is, hogy le tudjak ülni. Nagyon sokat vagyok rosszul, főleg ha utazok. Napi 9-10 órát dolgozom, egy gyorsétteremben, és igen, örülök ha leülhetek munka előtt egy kicsit, mivel a munkahelyemen nem lehet. Aki pedig nem adja át a helyet (nagy pocakosnak), vagy csak nem akarja észrevenni az nagyon rossz ember... Gondoljon bele abba, ha az ő anyukájának nem adják át a helyet (amikor terhes volt vele), és vele történik valami?! Na akkor mi lenne most a véleménye, ugyanis nekem 3 évesen így tört ki az első két fogam. Nem adták át a helyet. Szóval megvan erről az emberekről a véleményem. Én mindíg átadtam a helyemet.
2010. dec. 8. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!