Ki van még áprilisi babája? Hogy fogjátok nevezni?
Hogy vagytok?
Mi április 12-re vagyunk kiírva és elég jól viseljük a terhességet együtt!!!:-)
Szia
10:24-es:-)
Magyar nevek kilőve, apa angol...
Egyébként sem nagyon tetszenek, inkább egy apót képzelek el velük,mint egy kisgyermeket, persze ettől függetlenül, nem kritizálom azt akinek ezek tetszenek :-)
persze nekem sem mindegyik tetszik vannak olyanok amik biztos nem adnék sose gyereknek, a lány lesz a pici Jázmin lesz, ha fiú akkor Zalán :D
sztem keress olyan neveket amik nemzetköziek pl:Alex,Róbert,Dávid,Dániel,Erik,Milán,Ármin,Adrián,Xavér stb
itt van az összes anyakönyvezhető név csak találsz egyet a fiacskádnak :D
szia.
Második babánkat várjuk ápr.23-ra.az első kisfiú:Zsombor.Most még nem tudjuk a nemét,de ha kisfiú,akkor talán Zalán,v. Áron.Ha lány,akkor Zara,Zamira.
Sziasztok!
mi április 12-re vagyunk kiírva,de az elejétől kezdve nem lát a doki fiúra utaló jeleket,de azt sem mondja,hogy kislányunk lesz,ezért még mindig semleges színeket vásárolunk! nekem nagyon sok név tetszik,de az már megint más,hogy melyiket adnám valójában a gyerekemnek,hiszen egy életen át viselni fogja!
Nálunk lány nevek közül: Boglárka,Flóra,Imola,Eszter,Emma,Nóra
Fiú nevek: Zalán,Kende,Dávid,Zsombor
Elég erős vezetéknevünk van,úgyhogy nehéz a döntés és fontos lenne számomra,hogy lehetőleg magyar név legyen,úgyhogy apával együtt a favoritok!
Boglárka
Zalán
De bizonytalanabb vagyok minden nappal,ahogy közeledik a szülés!!:-)
Mi is jól vagyunk és első babásak vagyunk!
Örülök,hogy ilyen sokan vagyunk!!!
Boldog babavárást mindenkinek!!!
Szia:)
Április 17-re vagyok "kiírva":)
Kislányom lesz a neve pedig Bodza.
Sokat mozog már,és kb 2 hete kezdett látványosabban nőni a hasam.
Szerintem elég jól viselem,de még hol a finis ,ugye:)
Mindenkinek nagyon jó egészséget kivánok!
a 3. válaszoló vagyok. Ha tényleg fiúnk lesz, akkor Vilmos lesz. :)
Ti már vásároltok dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!