Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki van még áprilisi babája?...

Ki van még áprilisi babája? Hogy fogjátok nevezni?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok?

Mi április 12-re vagyunk kiírva és elég jól viseljük a terhességet együtt!!!:-)

2010. dec. 6. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia

10:24-es:-)

Magyar nevek kilőve, apa angol...

Egyébként sem nagyon tetszenek, inkább egy apót képzelek el velük,mint egy kisgyermeket, persze ettől függetlenül, nem kritizálom azt akinek ezek tetszenek :-)

2010. dec. 7. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:

persze nekem sem mindegyik tetszik vannak olyanok amik biztos nem adnék sose gyereknek, a lány lesz a pici Jázmin lesz, ha fiú akkor Zalán :D

sztem keress olyan neveket amik nemzetköziek pl:Alex,Róbert,Dávid,Dániel,Erik,Milán,Ármin,Adrián,Xavér stb

[link]

itt van az összes anyakönyvezhető név csak találsz egyet a fiacskádnak :D

2010. dec. 7. 11:26
 13/18 krisztina27 ***** válasza:
Sziasztok! Én ápr 1-re vagyok kiírva, de remélem nem pont ezen a napon fog jönni. :))) Eddig úgy néz ki,hogy fiú, de még vacillálunk a nevek közt. Eddig kettő van Gergő ill Olivér. Jól vagyunk eddig most vagyok a legaktívabb az egész terhesség alatt, néha fáj a derekam de az is csak este ha lefekszem. Első baba így nagyon várjuk már,hogy a karunkban tarthassuk.
2010. dec. 7. 11:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Április 11-re vagyok kiírva, úgy tűnik lány lesz és Flóra.
2010. dec. 7. 13:22
 15/18 anonim ***** válasza:

szia.

Második babánkat várjuk ápr.23-ra.az első kisfiú:Zsombor.Most még nem tudjuk a nemét,de ha kisfiú,akkor talán Zalán,v. Áron.Ha lány,akkor Zara,Zamira.

2010. dec. 7. 14:04
 16/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

mi április 12-re vagyunk kiírva,de az elejétől kezdve nem lát a doki fiúra utaló jeleket,de azt sem mondja,hogy kislányunk lesz,ezért még mindig semleges színeket vásárolunk! nekem nagyon sok név tetszik,de az már megint más,hogy melyiket adnám valójában a gyerekemnek,hiszen egy életen át viselni fogja!

Nálunk lány nevek közül: Boglárka,Flóra,Imola,Eszter,Emma,Nóra

Fiú nevek: Zalán,Kende,Dávid,Zsombor

Elég erős vezetéknevünk van,úgyhogy nehéz a döntés és fontos lenne számomra,hogy lehetőleg magyar név legyen,úgyhogy apával együtt a favoritok!

Boglárka

Zalán

De bizonytalanabb vagyok minden nappal,ahogy közeledik a szülés!!:-)

Mi is jól vagyunk és első babásak vagyunk!

Örülök,hogy ilyen sokan vagyunk!!!

Boldog babavárást mindenkinek!!!

2010. dec. 7. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia:)

Április 17-re vagyok "kiírva":)

Kislányom lesz a neve pedig Bodza.

Sokat mozog már,és kb 2 hete kezdett látványosabban nőni a hasam.

Szerintem elég jól viselem,de még hol a finis ,ugye:)

Mindenkinek nagyon jó egészséget kivánok!

2010. dec. 7. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:

a 3. válaszoló vagyok. Ha tényleg fiúnk lesz, akkor Vilmos lesz. :)

Ti már vásároltok dolgokat?

2010. dec. 8. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!