Ha a doki azt mondta, fogjátok vissza a kaját, mert sok a hízás (26 hét), mit hagytok ki az étrendből?
Az elképzelésem, hogy ugyan reggelire eszem egy szelet kenyeret, de csak egy szeletet és az is teljes kiőrlésű, valamint próbálom a tésztákat mellőzni. Ezzel szemben azonban most rengeteg sajtra (kecskesajt, tehéngomolya, egyéb) és zöldségre gondolok. Gyümölcsöket is mondta a doki, hogy csak minimálisan, mert sok benne a cukor.
Ti mit hogyan csinálnátok?
a gyümölcsöket el ne hagyd a vitaminok miatt!
tésztát, fehér kenyeret, édességet, chipset, zsírt/vajat, magas zsírtartalmú ételeket próbáld mellőzni!
napi 5-6-szori étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, pótvacsora), egyszerre azonban nem fogyassz nagymennyiségű ételt (gyakran, de keveset)!
A szénhidrátokat próbáld csökkenteni, cukrot, lisztet. Pékáruból válassz teljes kiőrlésűt,cukorból meg a nyírfacukrot. Ha emellett még a zsírokat is visszább tudod szorítani akkor nyert ügyed van.( a sajtok nagy része elég zsíros)
Gyümölcs mindenképp kell.
Eddig úgy 11-et... A gyümölcsöket nem elhagynom kell, csak nem sokat enni belőle (főleg a dinnye - cukros víz, bármennyire is imádom...).
Köszi a tippeket! Akkor jó az irányom - husival nem nagyon vagyunk barátok, így akkor iunkább halat eszem, a szénhidrátot amennyire lehet visszafogom, a zsírnál meg marad a sajtos bevitel, amiket a fehérje miatt nem akarok radikálisan visszavenni. Így talán megint benne maradok a múltkori 15kg-ban...
Én az első lányommal iszonyú sokat híztam (25kg) engem az akkori védőnő folyton piszkált, hogy diétázzak. Már sírva mentem tanácsadásra! Egyszerűen képtelen voltam visszafogni magam!De nem volt gond a babánál sem. Szerintem ne érezz bűntudatot ha jólesik! A második és a jelenlegi terhességemnél már nem híztam, hízok ilyen sokat, pedig most sem vonok meg magamtol semmit. Hál istennek a védőnőm is másik!
Szerintem azt is figyelembe kell venni, hogy mennyi voltál előtte. Én nagyon sovány voltam és azért tünt soknak a hízás!
Bocs, de a sajt a leghizlalóbb...
Akkor máris megvan, miért hiztál olyan sokat...
Maradhat cserébe a dinnye inkább és felejtsd el a sajtokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!