Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ha megszületik a...

Kismamák ha megszületik a babátok ti pólyába fogjátok altatni? Mi a véleményetek ez jó mert rosszat is hallottam róla.

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Én szétnyitott pólyában altattam, mert szegény teljesen belemelegedett. Lehetett úgy két hónapos, amikor hálóréklit adtam rá és vékony pléddel takartam be. Persze ez nyárra vonatkozik.
2010. júl. 5. 00:02
 2/9 anonim ***** válasza:

En kaptam polyat es az elso babamnal hasznaltam, jo szolgalatot tett. O novemberi baba volt, kb 4 hetes lehetett, amikor eloszor kiprobaltam a polyat. Addig volt bekotve, amig melyen elaludt, azutan kibontottam es csak betakartam vele. Azert volt jo, mert o hason nem volt el, haton viszont folyamatosan jart keze, laba, amire rendszeresen felebredt. Viszont ha polyaban volt, vagy pledbe bugyolaltam, akkor lathatoan nagyon jol erezte magat, nagyokat aludt.

A masodik babam viszont februari volt, mire akkora lett, hogy nem veszett el a polyaban mar melegebb volt az ido, igy nem kerult bele. Raadasul ot akkor meg tudtam szoptatni, altalaban cicin aludt be, polyaban viszont nem tudtam cicire rakni, mert nem volt ugy jo a fogasa.

Akkor kerult max polyaba, amikor pl a nagyapa akarta megfogni. O kerte, hogy rakjam bele, mert biztosabbnak erzi a fogast.

2010. júl. 5. 06:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem májusban született meg a kislányom,kókuszpólyát vettünk neki.Már a kórházba bevittem,ahol nagyon jó volt,éjjel abban aludt,nappal kinyitva rajta feküdt,illetve ha jöttek a látogatók akkor abban fogták meg.Kb 2 hétig aludt pólyában utána,azóta kinyitva a kiságyában,mai napig azon alszik,én nagyon szeretem,csak ajánlani tudom!
2010. júl. 5. 06:52
 4/9 anonim ***** válasza:
A 2. valaszolo vagyok. Jobban belegondolva a pledbe bugyolalas nalunk sokkal hasznosabb volt, szoval inkabb arra szavaznek. Van egy nagyobb teruletu, nem tul vastagbabapledunk, aminek az egyik oldala puha, bolyhos anyagy, de nem szoszolodo. Az egyik sarkat hatrahajtottam, hogy haromszogu legyen a pled, raraktam a babat, az also csucskot felhajtotam a labara, majd a ket maskat oldalrol. Szorosan, de nem tul szorosan. Mindket babam nagyon megnyugodott ettol a "tekercselestol".
2010. júl. 5. 07:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Olvastam itt a válaszokat, és furcsállom, hogy valaki csak akkor teszi bele, ha "belenő". A pólya állítható, és nem édekes, ha kicsit nagy. Mi is kaptunk, ilyen régi tipusut, amibe még én is voltam anno.Mivel az újszülött nyeklik, nincs tartása,a polyába sokkal jobban lehet fogdozni.Az én kisfiam március végén született, nagyon picike volt, mi nem csak abba altattuk, hanem napközben is abban volt, mert sokkal könnyebb volt így felvenni, meg minden. 3-4 hetes kora körül már csak éjszaka, és 2 hónapos korától teljesen elhagytuk. De abba nem kell annyira felöltöztetni, elég egy hosszú újju body, esetleg zokni, vagy rovigújju body+kising vagy rékli.
2010. júl. 5. 08:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem mindhárom gyerek (a legnagyobb 4 éves) abban volt, én nagyon szeretem, szerintem nagyon praktikus!

Hozni-vinni, altatni, stb.

2010. júl. 5. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolso elotti valaszolo: gondolom van meg ezer dolog, amiben kulonbozo a nezetunk. Nekem nem volt szimptaikus a pici babam hozza kepest nagy polyaban, pedig normal meretekkel szuletett. Ez van. Optimalis esetben mindenki azzal van tisztaban, hogy mi jo a SAJAT gyerekenek. :-)

Nincs ezen mit csodalkozni.

2010. júl. 5. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sose altattam a lányomat pólyába, pár alkalommal beletettem, de az egyik legfölöslegesebb dolog volt a pólya, amit megvettem. Most várom a második babámat, nála sem tervezem használni.
2010. júl. 5. 11:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem babája válogatja,hogy szeretik-e. Nekem 4 kilóval született a babóm,első 3 éjszaka pólyában altattam,utána gondoltam,kipróbálom,milyen anélkül,nekem sem volt kényelmes abban fogni. Sokkal jobbat aludt és soha többet nem maradt meg benne 1 percet sem,sírt,mikor bele akartam kötni. Lehet a kisebb babáknál jól jön. Azóta rájöttünk,hogy a kislányunk egyáltalán nem bírja a meleget,lehet,hogy ez volt a baj.
2010. júl. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!