Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan jelentettétek be a...

Hogyan jelentettétek be a szülőknek, hogy jön az unoka?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a vőlegényem nemrég kapott egy 1éves szerződést és emiatt 1évre elköltözött 100km-re tőlem és csak hétvégente tudunk majd találkozni jövő szeptember végéig. Én munkanélküli vagyok már 2 éve de saját lakásom van. Ilyen körülmények között hogyan lehet elkerülni a balhét? Hiszen most is segítenek minket a szüleink tehát azt hiszem jogos ha kiakadnak. Egyébként én 24 vagyok, a vőlegényem 27. Mi nagyon örülünk a babának csak én félek a reakcióktól. Egyébként még nagyon pici mert 5+2 hetes vagyok de már 2x majdnem elszóltam magam, ráadásul a terhesgondozáson is találkoztam ismerősökkel és nem szeretném ha nem tőlünk tudnák meg a szülők!
2010. dec. 4. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia mind 2 szülők elé oda tettük az ulrtahangos képet elöszőr csak néztek maguk elé aztán a párom szolalt meg hogy itt van az unokátok.
2010. dec. 9. 15:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia!Nah,mi lett?Elmondtátok már?Remélem örültek!!
2010. dec. 14. 17:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat,hogy eddig nem válaszoltam. Elég érdekesen oldódott + a kérdés mert dec. 5-től annyira rosszul voltam,hogy képtelenek lettünk volna titkolni úgyhogy még aznap elmondtuk a szüleinknek. Anyósomék megdöbbentek, aztán tartottak egy órás kiselőadást a felelőssegteljes szülővé válás nehézségeiről, majd pár perc kínos csend után közölték,hogy azért nagyon örülnek és körbepuszilgattak. :) Anyukám rögtön örült neki, apukám 1 hétig nem állt szóba velem de mikor megtudta,hogy 10.-én bekerültem a kórházba vészes hányás miatt bejött és mondta,hogy segít mindenben... Úgyhogy ez a része szerencsére jól alakult viszont én azóta is kórházban vagyok infúzióra kötve. Már 6kg-ot fogytam...
2011. jan. 4. 18:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja bocsi nem 5-től hanem 8-tól...
2011. jan. 4. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!