Hanyadik héten fog látszani a hasamon hogy babás vagyok?
Figyelt kérdés
Én most kezdtem a 9.hetet,elég vékony testalkatom van de még semmi nem látszik!2010. dec. 3. 10:50
11/15 anonim válasza:
nálunk a szülésznőm betelefonált a szülészetre, hogy bemegyünk, ő is indul, addig foglalkozzanak velem, mert elfolyt a magzatvíz, aztán az ajtóban a koraszülött osztályra akartak irányítani, mert azt hiték túl korán indult a szülés, pedig 3 nappal túlhordtam.
12/15 anonim válasza:
Szia! 10+6 hetes vagyok, első babóval...már kezdem észrevenni...szorítottak a normális nacik, szóval én vettem kismamásat és abban feszítek..tegnap már az ingemen is észrevettem, hogy ráfeszül a pocimra, akárhogy is igazítom...ja és a mellemnél is szét akarnak pattanni...
13/15 anonim válasza:
Nagyon változó. Én 24 hetes vagyok, most kezd látszódni valami. A terheléses cukron találkoztam más kismamákkal 2-3x akkora hasuk van mint nekem. Azért a 20. hét után te már biztos észre fogod venni. Mire ruhában is látszik, hát az még lehet pár hét.
14/15 anonim válasza:
Az egyik barátnőmnek 8 (!!!) hetesen már rendesen gömbölyödött a pocja, most 13 hetes, és akkora van neki, mint másnak 20 hetesen:)) Ő is vékony alkatú.
15/15 anonim válasza:
szia
19hetes vagyok és nagyon minimális picike pocim van inkább az alhasam ami domború, hátrahajló méhem van, és hátul tapadt meg,174 cm vagyok és széles a csípőm, a doki szerint ezektől mindtől függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!