Kinek hanyadik héttől kezdett el látszani az a barna csík a hasán és mitől van?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 13:02
1/11 anonim válasza:
Szia! A Linea Nigra /barna csík/ nem mindenkinél jelenik meg! Körülöttem volt már pár kismama de eddig senkinek nem volt! Nekem sincs még! Elvileg 15.héttől már lehet! De hogy mitől nem tudom! De szülés után elmúlik! Én 21 hetes
2/11 A kérdező kommentje:
...bocs a hason.
2009. ápr. 6. 13:06
3/11 A kérdező kommentje:
én 12 hetes vagyok és már látszik, úgy kb 2 napja figyeltem fel rá.
2009. ápr. 6. 13:07
4/11 anonim válasza:
Nekem van és kb. a valóban a 15. héttől. Hmmm...én sem tudom mitöl van. Meg én azt hittem minden terhes nönek kialakul,de ezek szerint nem. Engem nem zavar,mert nem vastag és nem is erös.
5/11 anonim válasza:
Nekem még nincs ilyen a hasamon pedig már 25 hetes vagyok!De amúgy én kenem a hasam feszesítő krémmel is.
6/11 anonim válasza:
26. hetes vagyok, nálam sincs meg az a barna csík. Helyette viszont van jó sok lila stria... Rímel:)
7/11 anonim válasza:
Szia! Én 36hetes vagyok, és nálam sem jelent meg a barna csík.
8/11 anonim válasza:
Nekem 14 hetes kortól. A mellem alatt kezdődik és egészen alul ér véget.
9/11 anonim válasza:
Nekem kb 20 hetesen jelent meg.
4 hónapja szültem, még mindig látszik.
10/11 anonim válasza:
Én is 12 hetes vagyok, s már nekem is halványan látható köldöktől lefelé. A kreol bőrűeknél gyakrabban fordul elő, mint a fehérebb bőrűeknél. Terhesség után elmúlik, lehet, hogy hónapok múlva, de eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!