Hanyadik héten fog látszani a hasamon hogy babás vagyok?
Első babával úgy a 12. héttől lesz alhasi domborodás ami sejteti a kisbabát.
Igazán a 20. héttől fog pocakod lenni.
2010. dec. 3. 10:51
Én is vékony vagyok. Olyan 14. héten kezdett látszani egy pici pocak. A végére akkora hasam lett, hogy azt hitték ikreket várok. Pedig nem volt nagy a kisfiam(3570).
2010. dec. 3. 10:52
3/15 A kérdező kommentje:
és nektek van hányingeretek vagy valami tünet?mert nekem kb.1 hétig volt hányingerem de úgy hogy egész napos volt,de mostanra már semmi.
Nekem az elsőnél a 6 hónap végéig (nem viccelek) semmi, de tényleg semmi nem látszott. Voltunk nyaralni, nem rég néztem vissza képeket, sehol egy dudor, egy kis gömböc, semmi. Nagyon pici pocakkal is mentem szülni. A másodiknál a 9. héten volt már pocakom, ott az átlagnál kicsit nagyobb pocakkal mentem szülni. Teljesen alkati, a többedik szülésnél viszont előbb jelentkezik.
2010. dec. 3. 10:56
Nekem már 2. baba és most 8 hetesen akkora pocim van mint első babával 18 hetesen...
hányinger émelygés : ritkán de akkor nagyon.
ciciduzzanat van már hatalmasak!
2010. dec. 3. 10:56
6/15 A kérdező kommentje:
kiváncsi vagyok nekem mikor kezd majd látszani.első baba.köszi hogy válaszoltatok
fokozatos lesz, de 10-11-12 héttől már érezni fogod a ruháidon, illetve feszülő öltözetben látszani is fog.
2010. dec. 3. 11:16
szia
nekem első babánál 24 hét körül már volt kis pocakom
második babánál már a 16 héten, akkora volt mint előzőleg 24 héten, 14 héttől már kismama ruhákat kellett hordanom, mert a rendesek szorítottak.
első terhesség alatt folyamatosan émelyegtem, 1-2 hányással,
második alatt néha émelyegtem, de akkor nagyon, hetente legalább 2 délelőttöt végig is hánytam.
2010. dec. 3. 11:18
Én is vékony vagyok. első babával ismerősök a 20, ismeretlenek a 25. héten kezdtek gyanakodni. Pedig akkor tavasz volt...
Másodikkal kb. ugyanígy...
2010. dec. 3. 11:19
Én nem vagyok egy pufók ember (illetve már az vagyok 38hetesen :P ). De a 7. hónapig észre sem vették, hogy babás vagyok, mindenki azt hitte, hogy híztam mert nem járok le már sportolni :) És most a vége felé veszik csak észre, de ilyen 6. hónapra saccolnak ránézésre. Szerintem ez alkat kérdése is.
2010. dec. 3. 11:22
Kapcsolódó kérdések: