10 hetes kismamák! Hogy vagytok, hogy bírjátok a terhességet?
Szia!
10+5 hetes vagyok...Nálam épp ellenkezője...semmi tünet...illetve a hasfájás, az folyamatos. Meg most érzékenyebb lett a mellem...én meg épp emiatt attól rettegek, hogy ne legyen semmi baj..én is veszélyeztetett vagyok, mert az 5. héten volt barnás folyásom. Erre Utrogestant kaptam, azóta elmúlt szerencsére..
Kitartás..nem sokára már vége az első trimeszternek..Remélem sikeresen!
szia!
Én is utrogestant szedek. most voltam uh-n 9+2-n, a pici rendbe volt. most várom a 12 hetes klinikai uh-t, remélem ott is minden rendben lesz. Már 3 uh volt eddig. te is két hetente jársz?
Sziasztok!
Én vasárnap töltöm a 10et. Eddig itthon voltam, mert egy hétig véreztem a 6. héten. 7. héten volt UH, azon minden rendben volt. Remélem azóta is. Tegnaptól dolgozom, de csak fél állásban. Érdekes engem nem mondtak veszélyeztetett terhesnek az egy hét vérzés után. És UHra is még 2 hét mire megyek... Jó sok, de legbelül azt érzem, hogy minden rendben van. Mellem fáj, feszül, a férjem csak szilikoncicinek hívja őket... Sokat tudnék aludni, és sokat émelygek, de segít a magne B6. Ja, és nagyon szorulásom van.
Ti már kitudjátok tapintani a méheteket?
2. vagyok
Nektek mikor volt az utolsó mensi?
És nekem mért elég 4 hét után mennem? :( Félek ám nagyon, hogy mi lesz.
Első vagyok!
Igen két hetente járok! Legközelebb dec. 15 lesz, az már a genetikai 12. hetes uh..nagyon izgulok..amúgy most meg a méhlepény van a méhszájon...mindig van miért izgulni..meg azért jó lenne, ha röntgen szemem lenne, és belátnék, hogy midnen rendben van....
második válaszoló , furcsa, hgoy nem vagy veszélyeztetett, nekem 3 nap barnás váladékra azt írta a papíromra...
Én tudok enni, egyedül a húst, fetasajtot, és bármilyen sajtot kerülöm...:D
10+5 heteske(első)
Sajnállak kedves kérdező:( De legalább tuti minden rendben van, nem kell lerágnod mind a 10 körmöd, mint nekem:D
Nekem az Utro-tól semmi bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!