21 éves vagyok,6 hetes terhes. Egyetlen tünetem hogy borzasztóan fáradt vagyok. Engem nagyon megvisel. Tudtok ellene esetleg valamit? Magnézium pl?
Figyelt kérdés
Ma is dél fél 12-től 3ig aludtam. De még most is visszaaludnék.2010. nov. 30. 15:17
11/11 anonim válasza:
Én is nagyon aluszékony voltam, úgy 1-2 hónapig, szintén a korai szakaszban, nem emlékszem pontosan, de úgy 6 hetes kortól szerintem. Szerencsére nem dolgoztam, így sokszor elaludtam délutánonként 2, akár 4 órára is. És este sem volt probléma az elalvással:) Nem tudok ellene semmit sem tanácsolni, plusz vitamint nem akartam szedni, mivel már eleve szedtem az Elevitet. De nem is hiszem, hogy sok minden hatna ez ellen, van, akinél ez előjön a terhesség alatt. De 1-2 hónap után elmúlt és most sem jön elő 31 hetesen, pedig napközben sokszor vagyok fáradt, de nem alszom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!